Не приймав душ і не чистив зуби: жінка засудила неохайного чоловіка на $16 300

Мешканка Анкари розлучилася з чоловіком і отримала від нього моральну компенсацію у розмірі $16 300, оскільки він не дотримувався особистої гігієни.

Ця історія викликала в турецьких ЗМІ  широкий резонанс. Безпрецедентна ситуація: жінка подала на розлучення, бо чоловік чистив зуби максимум двічі на тиждень, не приймав душ, носив одяг по 5 днів поспіль і не реагував на її зауваження.

Враховуючи те, що жити поряд з такою людиною було справжнім пеклом, вона вимагала ще й компенсацію за моральні збитки.

В іншій країні до суду справа навряд чи дійшла б. Але у шлюборозлучних процесах у Туреччині причини розставання подружжя поділяються на дві категорії: особливі та загальні. Останні включають фактори, які роблять спільне життя нестерпними. Це саме те, через що проходила позивачка. Тому суд не тільки взявся розглянути позов, а й задовольнив його по всіх пунктах. 

Чоловік намагався оскаржити рішення. Однак його апеляцію було відхилено. За рішенням суду, до розлучення привів запах поту та ігнорування правил особистої гігієни. І відповідальність за це повністю лежить на чоловікові.

Свідки – спільні друзі подружжя та колеги відповідача – теж стали на бік жінки. Вони підтвердили, що від чоловіка дуже пахне потом, причому постійно, і що він впродовж тижня не змінює одяг.

Цікаво, що думки користувачів соцмереж та ЗМІ стосовно ситуації розділилися. Дехто вважає неохайність недостатньою причиною для розлучення і тим більше – для компенсації.

Раніше ми писали про те, що чоловік хоче відсудити  $75 тис. у дівчат, які критикували його в соцмережі

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист