Стоматолог вилікував пацієнтці усі зуби і заплатив за це $35 тис. штрафу: за що його покарали

Деякі люди так люблять свою роботу, що забувають про все на світі. Як от цей лікар-стоматолог, який так захопився, що замість трьох зубів вилікував жінці 22. Інша б подякувала, а ця подала на дантиста до суду.

Ця історія трапилася в Канаді. Жінка прийшла на прийом до стоматолога, щоб замінити три пломби. Аби не відчувати дискомфорту, попросила зробити не місцеву анестезію, а загальну.

Лікар виявився фанатом своєї справи. Закінчивши з пломбами, перевірив решту зубів і з’ясував, що більша половина має проблеми і потребує лікування. Оскільки пацієнтка ще була під наркозом, вирішив додав їй ще трохи препарату і взявся до роботи.

Він і не помітив, як промайнуло 8 годин! Коли жінка прийшла до тями, дантист радісно повідомив, що полікував їй 22 зуба.

Але замість вдячності жінка накинулася на нього зі звинуваченнями – через 8-годинну анестезію та непогоджені «ремонтні роботи».

Просто одним скандалом це не закінчилося. Розгнівана пацієнтка подала на лікаря до суду.

Список претензій у неї був немаленький. До тривалості наркозу і кількості полагоджених зубів вона додала неякісно зроблену роботу. Заявила, що від болю не могла їсти. А ще кілька тижнів не ходила на роботу (і втратила через це зарплатню), бо соромилася з такими страшними зубами з’являтися на людях.

Адвокат стоматолога легко довів, що його клієнт виконав роботу якісно і придратися тут немає до чого. Так само були зняті звинувачення в сексуальному насильстві. Жінка припускала: якщо без її відома дантист полікував стільки зубів, і вона нічого не відчула, міг зазіхнути і на її честь.

А от несанкціонований «ремонт» зубів було кваліфіковано як зловживання довірою пацієнтки. В результату дантиста усунули на рік від роботи і змусили відшкодувати «постраждалій» моральні збитки у розмірі $35 тис.

Враховуючи те, що жінка під цей шумок полікувала собі всі зуби, не зрозуміло, хто тут насправді постраждалий.

Раніше ми писали: Покинутий айтішник створив унікальний додаток для знайомств: дівчата можуть там знайомитися тільки з ним

Також писали: Не приймав душ і не чистив зуби: жінка засудила неохайного чоловіка на $16 300

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист