«ЦЕ ДОВОЛІ ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ПРОЕКТ»: ЄГОР КРУТОГОЛОВ ПРИМІРЯВ КОСТЮМ НІНДЗЯ

Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов став гостем 9-го ефіру шоу «Маска», яке виходить на телеканалі «Україна». Актор приміряв яскравий та доволі складний костюм Ніндзя. У чому саме була його складність - читайте далі.

Ніндзя – яскравий та нестандартний персонаж. Оскільки це герой дитячого мультфільму «Ніндзяго», що базується на серії іграшок LEGO.

- Мені дуже добре знайома ця тема. Тому що мій старший син Лев дивиться ці мультфільми, і краєм вуха я чув імена всіх персонажів. Мені дістався Кай. Хочу сказати, що це доволі складний костюм, - ділиться Єгор Крутоголов. – Уся конструкція важила кілограмів 20, хоч я можу помилятися. Але відповідально заявляю, що пересуватися у цьому було дуже складно. Також було складно дихати та тримати координацію.

Проте Єгор зумів зарядити зал і заплутати детективів своїм вокалом. До останнього вони думали, що у костюмі Ніндзя ховається Артем Пивоваров.

- Я люблю музику. Я люблю співати. І мені було цікаво, щоб мене відгадали. Тим більше, що моє ім'я вже звучало у цьому проекті. Вдвічі було цікаво побачити реакцію своїх рідних. А вони, звісно, ​​дуже здивувалися, – розповідає актор.

До речі, цей виступ Єгор присвятив сину Леву. Тепер він сміливо може хвалитися перед друзями, що його тато – герой улюбленого мультфільму.

Нагадаємо, у першому сезоні шоу «Маска» брав участь ще один наш актор – Євген Сморігін. Він ховався у костюмі Жабеняти.

- Ми тоді були дуже вражені його появою. Але він молодець – талановито виступав, – коментує Єгор.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист