«ЦЕ ЧАС СУЦІЛЬНОГО НЕСМАКУ» - ВІКТОРІЯ БУЛІТКО ШОКУВАЛА ОБРАЗОМ У СТИЛІ 90-Х

Актриса «Дизель Студіо» Вікторія Булітко на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото зі зйомок скетчкому «На Трьох», де приміряла екстравагантний образ з 90-х.

Зухвалий макіяж, перламутрова помада та сильний начіс - таким незвичайним виглядом актриса здивувала своїх підписників. Деяких фанатів цей образ з минулого змусив поностальгувати, але от сама Віка не у захваті від моди 90-х.

- Мені здається, що це час суцільного несмаку. Після того, як мені на знімальному майданчику довелося так вбратися, я думала, звідки весь цей жах прийшов. Ці перламутрові помади, губи, обведені темним кольором. Але все я це теж проходила. Пам'ятаю, як ми з подружками постійно фарбувалися ось такими маминими помадами, звісно ж, коли нікого не було вдома, - з посмішкою згадує Вікторія Булітко. 

Ще актриса постійно піддавалася моді на чолки, незважаючи на те, що від природи у неї кучеряве волосся, яке дуже складно зачісувати. 

- Ой, я дуже сильно страждала з цього приводу. Вирівнювала своє волосся кожен день, намагалася укладати феном. Я стриглася та мучилася, ця чолка постійно підскакувала. А якщо раптом дощ, то всі твої кількагодинні старання біля дзеркала моментально втрачають сенс. Я от зовсім нещодавно знову хотіла підстригти чолку, благо Яна Глущенко мене відмовила від цієї затії. 

Вікторія планує ще більше дивувати шанувальників на святкових концертах «Дизель Шоу» 17 і 18 червня у Палаці «Україна».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист