Боротьба до останнього повороту на StarterMedia Гран Прі Шарлотти. DIGITAL AUTOSPORT OF UKRAINE: F4 Series-2024. Season 2

Другий Етап STARTERMEDIA (наш медіа партнер) Гран Прі Шарлотта в рамках Ф4 Серії DIGITAL AUTOSPORT OF UKRAINE пройшов на трасі Шарлотта і це було гаряче. По-перше тому що температура асфальту складала 45 градусів, а по-друге боротьби за подіум було багато і від цього не менш гаряче.

Спочатку після вдалої кваліфікації, вже в першому повороті розвертає Маліка Фахмаві (Oman), потім Ілля Ракітін через свою помилку в шекані 12-13 поворотах втрачає 3 позиції. Ці помилки дозволили Тору Тулло (Japan) зайняти 1-у позицію але ще треба було зберегти її, бо позаду був Абдурахман Аль Вахабі (Oman) ну і наздоганяв їх все той же Ілля Ракітін. Останній повернувся на подіум, після своєї помилки, в красивій боротьбі пройшов Абдурахмана і вже був на хвості у лідера гонки. Зав'язалась перша боротьба між Іллєю і Тором, в якій переміг все ж таки пілот з Японії. Ілля зайняв другу сходинку, а позаду нього фінішував Абдурахман Аль Вахабі.

В другій гонці спека впала до 35 градусів але на треку все ще було жарко, тому що боротьба між Іллєю Ракітіним і Тором Тулло продовжилась. Ця боротьба стала справжньою прикрасою 2 Етапа, мало того що вони пройшли весь пелетон, поступово обганяючи інших пілотів, так ще й на пітстоп заїзжали борючись колесо в колесо. На цей раз переможцем стає Ілля Ракітін, за ним фінішує Тор Тулло, а треттє місце зайняв все той же Абдурахман Аль Вахабі з Оману.

Наступний Третій Етап заплановано на 08.06.2024 і пройде на трасі WeatherTech Raceway  Laguna Seca

Якщо ви бажаєте прийняти участь в Ф4 Серії, Вам треба заповнити реєстраційну форму також приєднуйтесь до нашого діскорд каналу і в чаті Вам підкажуть, як зареєструватись і що треба для цього.

Підписуйтесь на наш ютуб канал, та інші соціальні мережі і ви завжди будете в курсі подій:

діскорд-канал КЦА ФАУ

youtube КЦА ФАУ 

телеграм канал КЦА ФАУ

фейсбук сторінка КЦА ФАУ

інстаграм КЦА ФАУ

twitch.tv КЦА ФАУ

Генеральний медіа партнер 2 Етапу StarterMedia https://startermedia.com.ua 

Ігрові партнери: 

Hator – Виробник комп’ютерного обладнання

Зона51- Магазин все для кіберспорту

Інформаційні партнери:

AUTO.RIA  

АВТОРАДІО

RadioClub 

Gameinside

Автобазар 

Автоцентр

Перший автомобільний. Автоспорт

АвтоСвіт

StarterMedia

AutoExpert 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист