«Боб Марлі: One Love»: біографічний фільм про ікону реггі

Студія «Paramount+» пропонує до перегляду біографічну драму «Боб Марлі: Одна любов» (Bob Marley: One Love). Режисером картини виступив Рейнальдо Маркус Грін, а один із продюсерів проекту – син легендарного виконавця Зіггі Марлі. Сценарій охоплює період життя Боба від його сходження на вершину слави до загибелі. Головну роль виконав британський актор Кінгслі Бен-Адір.

Ідея фільму стане «маніфестом життя та музики» співака та композитора, чия творчість була спрямована на об'єднання людей. У 1960-х Марлі був невідомий за межами Ямайки, а в 1970-х увірвався на міжнародну сцену.

Дія байопіка розгорнеться під час стрімкого зльоту Марлі, коли він творитиме революційну музику на тлі жорстокості, що панувала на Ямайці.

До речі, саме один із відомих треків з альбому співака дав назву цій картині – «One Love». Але тут будуть і сцени сімейного життя – стосунки Боба з дружиною та сином, і сумнозвісний інцидент, коли у 1976 році група озброєних людей обстріляла музиканта, його дружину Риту та менеджера…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист