«Повністю вигадані пригоди Діка Терпіна»: історично-комедійний серіал про життя грабіжника

Серіал «Повністю вигадані пригоди Діка Терпіна» (The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin) заснований на реальній історії однієї вельми неоднозначної особи, що прославилася багатою фантазією та невдалими аферами. Такий собі Барон Мюнхгаузен англійського походження, але розповідає про пригоди більш спокійного характеру.

Головний герой фільму – легендарний розбійник та гроза кримінального світу. Йому довелося стати на чолі бандитського угруповання, члени якого протягом тривалого часу нападали на мандрівників і будинки заможних громадян, залишаючись безкарними та уникаючи переслідувань. Вони викрадали гроші, майно і худобу, а представники правопорядку не могли взяти ситуацію під контроль.

Діку дивом вдасться уникнути смертної кари, але головні випробування на нього чекатимуть попереду. Своїми діями він розлютив Джонатана Уайлда, який вважається професійним мисливцем на злодіїв. Потрібно бути великим авантюристом, щоб обхитрити корумпованого та корисливого служителя закону. Починається небезпечна гра, в якій буде лише один переможець…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист