Серіал «Шуґар» - естетичний детектив з Коліном Фарреллом

Стрімінгова платформа Apple TV+ представляє детективний серіал «Шуґар» (Sugar). Постановкою займався дует відомих режисерів: оскароносний Фернанду Мейрелліш та Адам Аркін. Автором ідеї та сценаристом виступає Марк Протосевич – творець таких знакових фільмів як «Тор» та «Я – легенда», але в жанрі серіалів він дебютант. Головну чоловічу роль виконав актор Колін Фаррелл. Також до акторського складу увійшли: Нейт Корддрі, Массі Фурлан, Бернардо Баділло, Сідні Чендлер, Дарвін Шоу, Дон ДіПетта, Денніс Буцікаріс та інші.

У центрі сюжету детективного трилера приватний детектив Джон Шуґар, відомий своїми розслідуваннями по всій Америці. Він зміг розплутати безліч таємничих справ і знайти незаперечні докази, щоб посадити затятих злочинців, чим здобув собі славу. Він працює в приватному розшуковому бюро, яке веде роботу в сонячному, але повному таємниць та злочинів Лос-Анджелесі.

Йому і новому напарнику доручають справу про зникнення онуки легендарного голлівудського продюсера Джонатана Сігела. Проте розслідування загрожує обернутися для нього справжньою трагедією. На перший погляд ситуація банальна. Але під час перших спроб докопатися до істини, на світ виповзають непривабливі таємниці благородного сімейства.

Відразу стає зрозумілим, що викрадачам щось потрібне. Але якщо це не велика сума готівкою, то що?

Заглиблюючись у справу, Шуґар відкриває не тільки сімейні таємниці викраденої, а й секретну змову еліти Лос-Анджелеса.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист