БЕЗ КЕПКИ І ЗА ШТУРВАЛОМ ЛІТАКА: IVAN NAVI ПРЕЗЕНТУВАВ КЛІП “КОЛИ НЕМА ТЕБЕ”

 

Артист представив нову пісню “Коли Нема Тебе” та відеокліп на неї

“Коли Нема Тебе” – найліричніший трек в репертуарі Ivan NAVI. І хоча популярність артисту принесли саме танцювальні треки “Такі Молоді”, “Тимчасовий релакс” та “Це Вона (Зірка)”, віддані фани дочекались від нього лірики.

Автором пісні є Андрій Осадчук, який написав немало популярних хітів для українських виконавців. Це перший сольний сингл Ivan NAVI після випуску дебютного альбому і в ньому відчувається нове звучання. У відеокліпі артист також з’явився у новому образі - без фірмової кепки та спробував себе у незвичному амплуа – став пілотом літака. 

“Зйомки відео на пісню “Коли Нема Тебе” були для мене справжнім викликом, бо я з дитинства побоююсь літати, а тут мені потрібно було не просто сісти у літак, а підняти його в повітря. Коли вперше почув ідею кліпу – вирішив, що все це випробую на собі, нічого штучного - тільки хардкор))). Сама пісня дуже чуттєва, глибока і для мене було важливим пропустити її через себе, відчути справжні емоції не лише від музики, але й від процесу зйомок. Літати, так літати”, - поділився враженнямиIvan NAVI.

Режисером кліпу “Коли Нема Тебе” став Володимир Шурубура, який відзняв для Ivan NAVI одні з найзнаковіших відеоробіт. Цього разу історія, показана у відео, наповнена метафорами та нелінійним розвитком подій. Герої балансують десь між небом і землею, реальністю і мріями про високе. І, звичайно, перед ними постає його величність – вибір.

“Метафоричні рішення, як то десантування дівчат на парашутах чи зникнення усіх,  окрім головної героїні – можна дуже по різному прочитувати, кожен відчує своє. Для мене ж - це життя. Життя як дорога, на якій нам зустрічаються різні люди, випадають моменти важкого вибору і кудись зникає усе зайве, коли ти стоїш на порозі ключового моменту. Я щасливий від співпраці з Іваном, він відчув всю глибину пісні і прожив її на знімальному майданчику”, - коментує ідею відеокліпу режисер Володимир Шурубура.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист