АВІАКОМПАНІЯ МАУ СКАСОВУЄ ВСІ РЕГУЛЯРНІ РЕЙСИ ДО 24 КВІТНЯ

Авіакомпанія МАУ (Міжнародні авіалінії України) заявила про припинення до 24 квітня регулярних рейсів по всій мережі польотів у зв'язку з розширенням політики запобігання поширенню коронавірусу на території України.

Про це в четвер, 26 березня, повідомляє прес-служба компанії.

В авіакомпанії також відзначили, що у зв'язку зі значним збільшенням навантаження на канали зв'язку контакт-центр компанії тимчасово припиняє приймати дзвінки.

Тому, щоб обміняти квитки на зазначені дати, МАУ просить пасажирів заповнити форму зворотного зв'язку на сайті авіакомпанії і надіслати запит на списання сплачених коштів на електронний ваучер, за допомогою якого можна оформити нові квитки на сайті МАУ протягом року. Можна також звернутися до продавця Вашого авіаквитка, якщо він був оформлений через агентство.

"Наша команда працює в режимі 24/7, щоб максимально швидко обробити кожне звернення, знайти краще рішення в кожному індивідуальному випадку і якомога швидше відповісти кожному пасажиру", - йдеться в повідомленні.

При цьому МАУ відзначає, що через брак ресурсу компанія не зможе обробити всі звернення одночасно, тому просить надсилати тільки дуже термінові запити, наприклад, для оформлення авіаквитків на травень або червень.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист