Артем Пивоваров випустив свій сингл «Дежавю» українською

Сьогодні, 17 липня, номінант на премію YUNA-2020 у категорії «Кращий виконавець» Артем Пивоваров презентував світові українську версію синглу і візуалізації «Дежавю». Режисером кліпу став Тарас Голубков разом із Inakshe Production, які знімають вже 11-ту роботу артиста.
 
Ідея кліпу на сингл «Дежавю» була побудована на тому, щоб підкреслити циклічність стану дежавю за допомогою повторюваної ситуації з одних і тих же рухів і через хореографію. Танцівники і перший в Україні професійний колектив маршових барабанщиків «Drum Art Show» своїми позами і рухами створюють «візерунки» в кадрі, породжуючи свій вир подій. Хореографом-постановником кліпу виступив Олесь Пасічник.
 
Героїнею «Дежавю» Артема Пивоварова стала Вікторія Палатна, власниця відомого українського бренду. Абсолютно всі вбрання героїні з іспанськими мотивами були зроблені спеціально для кліпу Артема.
 
«Цей кліп має дуже простий підтекст. Він, як і пісня, створений для того, щоб слухач/глядач зміг звільнитися від усіх своїх внутрішніх суперечок, конфліктів або зацикленості на чомусь і цілковито віддатися енергії танцю. Саме тому тут присутній максимум танців, кача і енергії» – поділився Артем Пивоваров.
 
Нагадаємо, що 10 липня Артем Пивоваров презентував свою дилогію на треки «Дежавю» і «Позови». Два сингли з альбому «Земной» в один Артем об'єднав не дарма. Кожна з пісень характеризує довгий шлях артиста, що складається зі злетів і падінь, з вірою в себе і свою музику, яка об'єднує, мотивує і надихає стихійних з кожним роком дедалі більше

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист