АМЕРИКАНСЬКА ТЕЛЕВІЗІЙНА МЕРЕЖА HBO ПРЕДСТАВИЛА THE HBO BOX

Американська телевізійна мережа HBO представила The HBO Box — картонну коробку чорного кольору, в якій можна усамітнитися, щоб подивитися серіал або фільм.
У цієї схожої на будиночок і пофарбованої в чорний колір конструкції є двері, прорізи для ніг і вентиляційні отвори. Правда, відсутня шумоізоляція, тож навушники все одно будуть необхідні. The HBO Box напевно сподобається тим, хто ділить квартиру або кімнату з сусідами чи родичами, і хоче дивитися фільми та серіали на самоті, а не розділяти це задоволення з будь-ким. Виробники стверджують що їх винахід створений в першу чергу з думками про студентів, які живуть у гуртожитках. Примітно, що коробка не продається - її можна виграти, взявши участь в конкурсі, за умовами якого претендентові належить розказати навіщо The HBO Box  йому потрібна і чому саме йому треба її віддати. Всього компанія планує роздати 350 таких ось схованок.
У Сінгапурі заборонили їзду на електросамокатах тротуарами цього міста-держави. Кількість нещасних випадків за участю таких пристроїв останнім часом зростає все більше і це стало головною причиною ухвали непростого рішення. За словами татмешнього міністра транспорту цей крок місцевої влади напевно буде непопулярним, але він же " є необхідним для того щоб пішоходи знову відчували себе в безпеці". До 31 грудня триватиме перехідний період, протягом якого діятиме система попереджень для користувачів цього виду транспорту. З нового ж року контроль за дотриманням заборони буде посилено. «Ті, хто попри все їздитимуть на електросамокатах по пішохідних доріжках, будуть покарані штрафом у розмірі близько півтори тисячі доларів, залежно від обставин порушникам також може загрожувати ув'язнення на термін до трьох місяців. Раніше заборону на використання електросамокатів на тротуарах ввела Франція. Також обмежуючі правила на перусування в громадських місцях подібних персональних мобільних пристроїв, накшталт говербордів та електровелосипедів введені в Британії, Німеччині та Мадриді.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист