Aina Vilberh та екс-учасник Lucky4 – Jezusman представили спільну колаборацію під назвою “Dancing love”

Ідеальна екс-колаборація самодостатніх артистів. Відчайдушні егоїсти і музичні провокатори, одіозні особистості і самозакохані артисти Aina Vilberh і Jezusman сміливо критикують один одного в спільному синглі - "Dancing love".

Любовний нон-стоп трапився прямо в студії, тому історія створення пісні - реальні кадри з життя, сюрреалістичний тандем вільних художників. Музичні коханці втілили свої зухвалі бажання в одному шматочку торта, з'їденого навпіл, перетворивши дует в тонкий атлас з шипами, де кожне слово адресоване тим, хто розчарувався в коханні і тим, кому судилося закохатися знову.

«У світі, де замість рожевих хмар ми часто наступаємо на шипи, нам залишається тільки музика, ідеальна вакцина для народжених співати своє життя і творити мистецтво на сцені, як протиотруту від злих язиків і завзятих песимістів», - кажуть Jezusman і Aina Vilberh.

«Ми відрізняємося від феєрверку тим, що не гаснемо, ми не схожі на яскраво сяючі сірники. Кожен робить свою справу. Наш союз - НЕ притча про собак-забіяк. Ця пісня про кожного з нас. Наш меседж тим, хто вміє в реальному світі нестандартно мислити, використовуючи свої таланти і креативний підхід в усьому, до чого він торкається. Бийте посуд, якщо ви розлючені! Цілуйтеся на вулиці, якщо вам цього хочеться! Такого ви ще не чули і це точно», - відверто заявляють екс-учасник Lucky4 - Jezusman і екс-учасниця групи ВІА Гра Дмитра Костюка Aina Vilberh.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист