8 МАРТА, КОНЦЕРТ МОРГЕНШТЕРНА И БЕРЕМЕННАЯ БУЛИТКО» – СТАРТОВАЛ НОВЫЙ СЕЗОН «ДИЗЕЛЬ ШОУ»

6 и 27 лютого у палаці «Україна» відбулися перші у цьому році концерти нового сезону «Дизель Шоу» - й одразу два аншлаги за карантинними нормами. Квитків не вистачало, вочевидь, глядач сумував за виступами «дизелів».

Передусім гумористи привітали всіх із початком весни та Міжнародним жіночим днем. «Як ви у цьому ходите?», «Щоб ці каблуки провалилися!», «Як втягнути живіт у цьому довбаному платті?» - «захоплені» чоловічі вигуки лунають з гримерки. Що це - масове божевілля? Ні, просто чоловіки - «дизелі» готуються до першого виходу у жіночих образах. Тут тобі і Мерилін Монро з 45 розміром ноги, і Кончіта Вурст з пивним животиком, типова українська телеведуча, народна провідниця Таня та найвеселіші бабці країни - Євгенія Михайлівна та Євгенія Микитівна. Хоч чоловікам трохи тиснуть елементи жіночого гардеробу - глядачі у захваті.

«Не подумайте нічого зайвого, це просто образ», - сміється Сергій Писаренко, надягаючи туфлі, які шили спеціально для нього. Ну а спробуйте знайти модельне жіноче взуття 45 розміру. Розкішну білу сукню на кремезного чоловіка змайстрували за 8 годин.

Окрему увагу приділили дівчатам - вийшов справжній показ «от-кутюр» - тому що актриси «Дизель Шоу» з'явилися на сцені у дизайнерських вбраннях. Дивлячись на наших усміхнених красунь, важко повірити, що ще кілька днів тому декому було зовсім не до посмішок.

- Для мене це найбільш стресовий концерт за всі 6 років! - розповіла Вікторія Булітко.

Буквально за тиждень до шоу актриса втратила голос. Вона тричі відвідувала фоніатра, брала лікувальні процедури, однак ефекту не було. Ще за день до виступу Віка ледве говорила на репетиціях. Але дива трапляються! Уже на першому концерті Вікторія працювала на повну.

«Дизель Шоу» представили 23 нових номера - смішних, музичних і мега актуальних. Згадали всі яскраві події за останній час: під гумористичний приціл потрапив і мер Івано-Франківська зі своєю бізнес-ідеєю сексу на міській ратуші. Пожартували актори про довгоочікуване відкриття в Україні магазину «Ikea» - за покупками туди вирушила наша улюблена бабуся у виконанні Євгенія Сморігіна. А уявляєте собі темношкірого гоголівського персонажа? Автори «Дизель Шоу» уявили, а актори «Дизель Шоу» потім показали екстравагантного Тараса Бульбу у номері про тенденції світового кінематографу. Там же Євген Сморігін постав перед фанатами у новому образі - Миколи Васильовича Гоголя. Глядачі довго захоплено перешіптувалися: мовляв, дуже схожий.

Згадали гумористи і традиційні теми: тут тобі і п'яний сантехнік на свято, і підкаблучники-чоловіки, і номер про жінок, яких ну дуже важко витягнути з нічного клубу в їхнє свято. Глядачі сміються та переглядаються між собою, адже гумор і справді дуже життєвий.

На другий день артисти вирішили не відставати від трендів і почали концерт у стилі світового шоу «Маска». Таких костюмів українське телебачення ще не бачило.

Але всі вбрання в один момент затьмарив Євген Сморігін - в одному з номерів вийшов на сцену у БДСМ- костюмі. Його також створювали костюмери «Дизель шоу» - це стовідсотковий ексклюзив, другого такого не знайти у жодному секс-шопі. Стилісти самі розробили цю модель, в якій використали 150 шипів.

 «Дмитро Леонідович купить собі новий Кадилак», - наспівує Дмитро Танкович у номері про концерт хайпового виконавця Моргенштерна. Він же, власне, й організовує цей захід. Але щось йде не так. І замість «короля хайпу» на сцені з'являється «король Хайфи» Моргенштейн.

У «дизелів» є вже своя космічна програма - у відповідь на літаючу Теслу Ілона Маска свого часу актори відправили у космос український «Богдан». А цього разу вони запустили власний супутник - «Січ-2». 

 Що ще побачать глядачі? Віка захотіла другу дитину та просить чоловіка зробити їй такий подарунок, а наш ловелас Сергій Писаренко буде шукати подругу у Тіндері.

Це справді вражає - практично кожен вихід артистів на сцену глядачі зустрічали аплодисментами. Схоже, ця театральна традиція добре прижилася у «Дизель Шоу». Глядачі не втомлювалися аплодувати. Ось вона, справжня фанатська любов!

 А ще у «Дизель Шоу» з'явилася нова актриса. Хто вона та як опинилася у дизель-сім'ї - скоро дізнаєтеся.

Не пропустіть прем'єру нового сезону «Дизель Шоу» вже 5 березня о 20:10 на телеканалі ICTV!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист