6 причин, чому бути самотньою жінкою – це круто

Самотні жінки зазвичай викликають в оточуючих співчуття: усім здається, що їм дуже не вистачає домашнього затишку. Проте багато жінок у своїй самотності бачать тільки переваги. 

Не потрібно ні під кого підлаштовуватися

Життя удвох передбачає постійний компроміс. Він у вихідний хоче відірватися, а ви – полежати і позависати в телефоні. Його цілком задовольняє відпустка в Одесі, ви мрієте проїхатися по Європі. Самотня жінка їде, куди хоче, коли хоче і проводить там час, як хоче. Ніхто не порушує плани та звички, ні під кого не треба підлаштовуватися.   

Не потрібно ні на кого витрачати час

Вам не потрібно після роботи поспішати додому, бо «нічого немає на вечерю». Ви можете заскочити до подружки, поїхати на вечірку, в театр, у спортзал, в перукарню – провести час так, як хочеться вам. Або просто зробити собі легенький салат і поніжитися у ванній, замість того, щоб смажити котлети.

Не потрібно ні перед ким звітувати

Чого так довго, чому пізно, чому подружка зателефонувала невчасно, чому шеф відправляє у відрядження, навіщо десята пара черевиків … Мільйон запитань. А можна приймати зручні для вас рішення і нікому нічого не пояснювати.  

Не потрібно відповідати чиїмось смакам

Йому не подобається, коли ви жартуєте в магазині з дівчиною на касі, записуєтесь на курси англійської, багато працюєте і ходите вдома з розтріпаною зачіскою. Він хоче, щоб ви скинули 15 кілограмів, пофарбувалися у блондинку і розбиралися і міжнародній політиці. А у вас свої смаки!

Не потрібно витрачати зайві гроші

Набагато простіше домовитися з собою, ніж з другою половинкою, коли це стосується витрат. Якщо жінка має мрію і хоче відкласти на неї гроші або просто зробити стратегічний запас, вона зможе уникнути зайвих витрат. Саме тому одинокі жінки часто можуть собі дозволити більше (скажімо, подорожувати чи вкладатися у свою зовнішність), навіть не маючи великих доходів. 

Не потрібно стримувати свої почуття

Ви можете фліртувати з ким завгодно, ходити на побачення, міняти партнера, якщо він вас не влаштовує. Іншими словами, можете жити на повну і не відчувати бодай найменших докорів сумління!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист