10 способів захистити свій шлюб: не припускайтеся цих помилок

Іноді абсолютно безневинні, здавалося б, дії, можуть мати невиправні наслідки. Не припускайтесь цих помилок, які можуть привести до розставання з коханою людиною.

Зруйнувати своє щастя ми можемо власними руками. Розповідаємо, що не слід робити, щоб цього не сталося.

Не розкидати речі коханої людини. Це призводить до розладу у парі. Якщо ви недбало відноситесь до його/її речей, значить, так само відноситесь і до нього/неї. А це не сприяє зміцненню стосунків;

Не ходіть вдома в одному капці. Це означає, що хтось у сім’ї захворіє. А також, що ви залишитесь без пари.

Не стрижіть одне одного. Підрізати кінчики їй, поголити скроні йому – здавалося б, нічого такого… Але вважається, що таким чином партнери «відрізають» одне одного.

Не ріжте нічого прямо на столі (без дощечки). Це може призвести до сварки, яка набуде небаченого масштабу і врешті закінчиться розлученням.

Не їжте однією ложкою, не витирайтеся одним рушником. Вважається, що після цього у партнерів може статися відторгнення одне від одного. Навіть якщо не дійде до розлучення, стосунки вже не будуть такими, як раніше.

Не губіть обручку. Це може бути натяком на те, що у стосунках не все гаразд, і ви можете залишитися без своєї половинки. Тому мерщій за новою обручкою – обов’язково удвох!

Не заглядайте одне одному в обручки. Так можна побачити третього зайвого, який зруйнує сім'ю;

Не даруйте коханій людині гострі предмети. Особливо, ніж. І не беріть такі подарунки самі. Навіщо вам загострення відносин? Їх ймовірний фінал – розставання.

Не тримайте вдома предмети у вигляді трикутника. Диванна подушка, сувенір – що завгодно. Інакше потрапите до любовного трикутника. І не важливо, хто буде зраджувати – ви чи кохана людина. Такі ситуації рідко мають щасливий фінал.

Не спіть напроти дзеркала. Це зовсім не по фен-шую. Експерти з біоенергетики вважають, що через дзеркало відкривається портал у потаємний світ і навіть може з'явитися нечиста сила, яка провокуватиме закоханих на сварки і розлад стосунків.

Раніше ми писали: Не ігноруйте ці прикмети: вони вказують на неприємності й небезпеку

А також: 8 прикмет про ювелірні прикраси: ви впевнені, що знаєте, що вони означають?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист