У актриси й моделі Кари Делевінь згоріло $7 млн

Британська зірка фільмів «Загін самогубців» і «Валеріан та місто тисячі планет» Кара Делевінь залишилася без свого лос-анджелеського маєтку, який їй коштував $7 млн.

Кара дуже пишалася цим маєтком площею майже 700 квадратних метрів, який вона облаштувала у стилі «Аліси в країні чудес».

Кожна кімната в ньому була оформлена по-різному. Як пояснювала актриса, під різний настрій. Для настрою їй знадобилася навіть дитяча кімната, наповнена пластиковими кульками.

Тепер про особняк у неї залишилися тільки спогади, численні фото та відео: будівля згоріла дотла і відновленню не підлягає.

Трагедія сталася  через сильний вітер, який обірвав лінії електропередач. В одному з підсобних приміщень почалася пожежа. Вогонь швидко перекинувся на покрівлю будівлі. 93 пожежників та 13 одиниць техніки гасили його впродовж трьох годин.

У маєтку знаходився обслуговуючий персонал і дві кішки – улюблениці Кари. На щастя, ніхто з них не постраждав.

Сама Делевінь перебувала в Лондоні, де працює над спектаклем «Кабаре».

«Моє серце розбите... Я не можу в це повірити. Життя може змінитися миттєво. Цінуйте те, що у вас є», - написала вона згодом у соцмережах.

31-річна Кара Делевінь була дуже затребуваною моделлю і улюбленицею Карла Лагерфельда. Модельний бізнес приносив їй по $20 млн за рік. Однак вона вирішила перегорнути цю сторінку свого життя. Як потім пояснила, через постійний стрес, на тлі якого в неї почався псоріаз.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист