Стала жертвою шантажу: Кейт Міддлтон була змушена зробити заяву про свій діагноз

22 березня принцеса Уельська вразила світ новиною: у неї рак. Всі оцінили мужність, з якою вона зробила цей крок. Однак, схоже, їй не залишили вибору.

Інсайдери повідомляють, що принцеса не планувала ділитися з громадськістю звісткою про свою хворобу. Принаймні тоді, коли їй довелося це зробити. Але через витік конфіденціальної інформації Кенсінгтонський палац почав отримувати погрози про те, що діагноз принцеси спливе. Щоб не дати шансу шантажистам, Кейт вирішила особисто розповісти про хворобу.

Дату – 22 березня – вона обрала не просто так: це був перший день канікул їхніх з Вільямом дітей. До навчання вони мають повернуться в середині квітня. Це означає, що у сім’ї буде час, щоб пережити найгострішу фазу обговорення новини, у тому числі і в школі. Іншими словами, Кейт захистила дітей від розпитувань, які могли завдати їм болю.

Нагадаємо, у своїй офіційній заяві принцеса Уельська нічого не сказала про те, з якою саме формою онкології вона бореться. Інсайдери повідомляють, що йдеться про рак товстої кишки.

Звідки «ростуть ноги» у цих подробиць, зрозуміло: у витоку конфіденційної інформації підозрюються три медсестри лондонської клініки, в якій оперували Кейт Міддлтон. Наразі служба безпеки палацу виясняє, котра з них не втримала язика за зубами.

Вас це може зацікавити: Майк Тайсон готується до бою, який його може вбити: лікарі вважають, що він ризикує життям

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист