Німецький електрик заробляє гроші на схожості з засновником Amazon

Мешканець Німеччини прожив 43 роки і уявлення не мав, як йому пощастило. Адже  він як дві каплі води схожий на засновника Amazon Джефа Безоса – одного з найбагатших людей планети! Тепер на цій схожості чоловік непогано заробляє.

Кагдас Халіцилар народився у німецькому містечку Лаймен і майже все своє життя працював електриком. Коли трохи зібрав грошей, кинув роботу і зайнявся бізнесом – відкрив логістичну компанію.

Новий статус змусив його змінити спецодяг на ділові костюми. Саме тоді, згадує чоловік, оточуючі почали якось дивно на нього поглядати.

Зрештою виявилося, що багатьом він здається сходим на американського мільярдера. Халіцилар не знав, як той виглядає. Але коли знайшов у мережі фото Джефа Безоса, зрозумів, що у них справді разюча схожість.

«Дехто навіть жартував, що я його клон», каже він.

Як людина підприємлива, Халіцилар вирішив, що буде гріх не скористатися цією схожістю. Згодом у нього вже був контракт із івент-агентством, яке співпрацює з двійниками відомих людей. Завдяки йому він не тільки працював на корпоративах та днях народження, а й потрапив на телебачення. Спочатку запросили в ТВ-шоу, а далі – в німецький міні-серіалі «Король махінацій» від Netflix.

Тепер Кагдас відчуває себе справжньою зіркою, адже до нього часто підходять на вулиці і просять зробити селфі. Причому підходять не як до актора серіалу, а як до мільярдера Безоса.

Він так увійшов у роль, що навіть підлеглі засновника Amazon не зрозуміли, що це не справжній Безос. Якось під час поїздки до США чоловік  вирушив у кампус Amazon у Сіетлі. Там до нього почали підходити співробітники, просити зробити спільне фото і говорити, що працювати в його компанії – велика честь для них.

Халіцилара все це дуже тішить. А от кохана не розділяє його поглядів. Їй не подобається підвищена увага до обранця і те, що вони не можуть спокійно пройтися вулицею.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист