Які шість днів у травні 2024 року можуть кардинально змінити ваше життя – запам’ятайте їх

Астрологи вважають, що в травні буде шість важливих дат, які приведуть кожен знак до того, що призначено йому долею.

2 травня

Ретроградний Плутон у Водолії підштовхує шукати істину, яка зцілить душу. Обставини змусять зануритися в спогади про дитинство – не опирайтеся цьому. Саме зараз ви зможете пропрацювати давню психологічну травму, яка не дозволяє побудувати нормальні стосунки, і нарешті відкритися для кохання.

7 травня

Молодий місяць у Тельці – земному знаку, одному із правлячих знаків Венери. З’явиться розуміння, куди спрямувати свою енергію, щоб мати фінансову стабільність. А також, що змінити в існуючих стосунках, щоб вони стали гармонійними і феєричними, як у кіно.

15 травня

Меркурій переходить у знак Тельця і сприяє душевному спілкуванню  з партнером і роздумам про життя. Не вірте тому, що бачите. Проаналізуйте ситуацію – і ви точно докопаєтесь до істини. Виходячи з цього, обдумуйте детально свої наступні кроки. План, який ви складаєте сьогодні, дуже скоро реалізується. Причому результат буде ще кращим, ніж розраховуєте.

21 травня

У свої права вступають Близнюки. Це день шаленої енергії і безлічі корисного спілкування. Використайте його, щоб насолодитися життям і результатами своєї роботи. Проведіть час з партнером, спробуйте щось нове, чим можна насолоджуватися  разом. Ці моменти щастя ще більше зміцнять ваші стосунки.

23 травня

Повний Місяць у Стрільці допоможе знайти баланс між обов’язками та бажаннями.

Венера, планета кохання, перейде в Близнюки і внесе неспокій у стосунки. Самотні відкриються для нового кохання – їм буде перед ким відкритися. Ті, в кого є пара, захочуть нових вражень. Головне, переконатися, що партнер розділяє вашу думку і також прагне новизни – навіть якщо йдеться про нове місце для вечері або зміну розпорядку дня.

25 травня

Юпітер у Близнюках. Це планета удачі та достатку, тому все, за що ви візьметеся, буде кроком до вашого благополуччя. У цей день слова матимуть велику силу. Вас будуть відволікати дрібні справи, де, здаватиметься, можна швидко досягти успіху. Але не розмінюйтеся на дрібниці. Зосередьтеся на тому, що для вас має найбільше значення.

Вас це може зацікавити: Астрологиня розповіда, які дні в 2024 році будуть найсприятливішими для пошуку кохання

Знаки зодіаку, які часто заводять романи

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист