Ікра з томатів смачна сама по собі. Але якщо додати до неї квасолю, страва стане набагато цікавішою і може бути не лише закускою, а й гарніром. Особливо смакує вона з ніжною білою рибою. У цьому рецепті можна використовувати консервовану або відварену квасолю.
2 філе телапії або будь-якої іншої риби
50 г консервованої квасолі
100 г цибулі
300 г помідорів
3 зубчики часнику
1 ст. л. рослинної олії
борошно для обсмажування риби
сіль, спеції за смаком
Філе обсушити серветкою, злегка обваляти в борошні і обсмажити з двох боків до готовності.
Помідори ошпарити, зняти шкірку та нарізати кубиками. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник – слайсами.
Обсмажити цибулю та часник на олії до прозорості, додати помідори та квасолю, сіль та спеції. Смажити на середньому вогні, щоб випарувалася зайва рідина, і ікра стала густою. Подавати рибу на томатній ікрі. Перед подачею посолити і поперчити.