Кейт Міддлтон зробила зізнання: вона лікується від раку (ВІДЕО)

Офіційна заява принцеси Уельської розбила всім серце.

Ті, кого цікавить доля Кейт Міддлтон, припускали цей варіант розвитку подій. Після того, як у січні вона перенесла операцію на черевній порожнині, зникла з поля зору. Кенсингтонський палац пояснював це тим, що принцеса відновлюється після хірургічного втручання, і запевняв, що повернеться вона до виконання своїх обов’язків у квітні. А поки що, мовляв, працює над своїм проєктом розвитку дітей раннього віку.

Проте ситуація здавалася дуже підозрілою.

З’явилася купа конспірологічних теорій. Кейт зробила пластичну операцію і не виходить в люди, поки все не заживе. Кейт погано виглядає, тому хоче спочатку повернутися у свою звичну форму. Кейт не виконує свої обов’язки, бо посварилася з Вільямом через його роман з Роуз Хенбері. У Кейт онкологія і вона зовсім слабка. Була навіть теорія про те, що Кейт померла, але королівська сім’я тримає це в таємниці. 

Поява Кейт і Вільяма в магазині фермерських продуктів 18 березня дещо заспокоїла суспільство.

Аж раптом 22 березня на спільних сторінках принца та принцеси Уельських в соцмережі X (Twitter) і Instagram з’явилося відеозвернення Кейт, у якому вона все пояснила:

«У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і тоді вважалося, що моє захворювання не було раковим… Операція пройшла успішно. Проте аналізи після операції показали, що рак все ж таки був. Тому мої лікарі порадили мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я на ранніх стадіях цього лікування.

Звичайно, це стало величезним потрясінням. Ми з Вільямом робимо все, що можемо, щоб це осмислити і впоратися з цим приватно заради нашої молодої сім'ї. Як ви можете собі уявити, на це потрібен час. Мені потрібен був час і для того, щоб відновитися після серйозної операції і почати лікування. Але найголовніше, нам потрібен час, щоб усе пояснити Джорджу, Шарлотті і Луї, і запевнити їх, що зі мною все буде нормально».

Коментарі під відео в Instagram засвідчують глибоку  любов людей до принцеси Уельської.

«О боже, яка ви хоробра! Яка страшна новина! Співчуваю всім вам та бажаю якнайшвидшого одужання, люба Кетрін. Молюся за вас».

«Молюся, щоб ви повністю одужали і мали приватне життя, аби зосередитись на собі та вашій родині. Ви впораєтеся з цим! Не поспішайте!»

«Ми всі обожнюємо вас і вашу сім'ю. Ми з вами!»

«Посилаю вам і вашій родині багато любові та сил».

«Ця новина розбиває мені серце».

«Ми любимо тебе. Будь сильною! Наші молитви з тобою».

«Багато кохання! Бажаю вам всього найкращого. Ви – жінка, якою я глибоко захоплююсь».

«Ваша Королівська Високосте, який чудовий приклад справжньої шляхетності, мужності та сили. Нехай Бог благословить вас і вашу дорогу сім'ю».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист