БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ з акустикою у Києві: 2 дні, 2 повні зали, 2 мільйони на ЗСУ і тисячі сердець в унісон

Вперше в історії гурту: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирушили в тур з серією ексклюзивних акустичних концертів при свічках. Хлопці створили справжній ажіотаж: всього 8 концертів Україною, а всі квитки були продані задовго до подій. 

11 та 12 квітня БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ зіграли 2 аншлагові акустичні концерти у Києві у Жовтневому Палаці: нове звучання пісень, камерна атмосфера при свічках, та близько 4-ох тисяч фанів. Але найголовніше: завдяки цим виступам БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ передали 2 000 000 гривень на допомогу Збройним Силам України.

 

У програмі концерту були найкращі хіти: «Без неї ніяк», «ДИМ», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» – у новому звучанні. Також ексклюзивно для слухачів акустичних концертів гурт виконує пісні, які вже роками не грали наживо – «Най би вже весна», «Хочеш» та «До небес». 

Найбільш емоційний момент відбувся саме під час виконання «Най би вже весна» – глядачі просто не змогли стримати сліз. 

«Ми роками не виконували цю пісню на наших концертах. Це дуже сумний трек, тому, особливо під час повномасштабного вторгнення, мені здається, що треба виконувати більш надихаючі пісні: такі як «Вільні Люди» чи «Героям». Проте люди дуже просили саме «Най би вже весна» і ми вирішили все ж зіграти її, вона просто неймовірно звучить саме у акустичному звучанні. І реакція залу була вражаюча.» – Сергій Танчинець.

Акустичні концерти вже відбулись у Львові та Івано-Франківську, але БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ знайшли чим можна здивувати саме київських слухачів. На біс прозвучала пісня «Хочеш», яку вони не виконували наживо вже декілька років. 

Лише завдяки двом концертам у Києві, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ разом з глядачами вдалось передати 2 000 000 грн на потреби Збройних Сил України, які будуть спрямовані на збір гурту «WOGOНЬ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» для закупівлі снайперських комплексів та FPV дронів. 

До речі, перші 15 снайперських комплексів із виручених коштів з концертів вже передані бійцям  – ділиться гурт у своїх соцмережах. 

 

Під час концерту, Сергій Танчинець неодноразово дякував усім, хто стоїть на захисті нашої Країни: «Я хочу, щоб ми зараз подякували усім людям, які наближають нашу неминучу українську Перемогу. В першу чергу це, звісно, Збройні Сили України! Давайте подякуємо гучними оплесками також усім волонтерам, військовим та цивільним лікарям, прикордонникам, ДСНС-никам, СБУ та ГУР, енергетикам і звісно вчителям, які попри все продовжують вчити наших з вами дітей.», – говорив зі сцени Сергій. 

Щемлива атмосфера панувала у залі, коли на завершення концертів усі глядачі в унісон з гуртом, з рукою на серці співали гімн України.

Під час концерту також проводився благодійний аукціон. Серед лотів була акустична гітара з підписами всіх учасників гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, книга з підписами командирів полку Азов, а також футболка збірної України з підписами усіх гравців. 100% коштів з аукціонів також будуть направлені на збір.

«Куплений вами квиток на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз, весь український народ, та в першу чергу – Збройні Сили України, рухають нашу Країну до цієї неминучої, української Перемоги», – Сергій Танчинець.

Ексклюзивний акустичний тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ охоплює всього 5 міст. У Львові, Івано-Франківську та Києві – концерти вже відбулись. Одеса (23.04) та Дніпро (26.04 та 27.04) – ще чекають зустрічі. 

Актуальний графік та квитки: www.bezobmezhen.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист