Знадобиться лише два інгредієнта: маска для обличчя в домашніх умовах від пігментних плям

Помітили пігментні плями на обличчі? Маска з кокосовою  олією допоможе зробити їх непомітними.

Причиною появи пігментних плям може бути дефіцит вітаміну В12, тривале перебування на сонці, гормональна перебудова організму або вагітності, ендокринні захворювання тощо. Також вони можуть бути ознакою вікових змін шкіри.

Щоб покращити її стан, можна вдатися до хімічного кислотного пілінгу або лікування за домогою лазера. Обидві процедури не надто приємні, дають опіки і потребують часу на відновлення.

Ще один варіант – спробувати відбілюючі креми. Але вони недешеві і часом приносять більше шкоди, ніж користі – залишають на обличчі почервоніння та роздратування.

Але експерти з краси стверджують, що відбілюючу маску нескладно зробити власними руками – з недорогих продуктів, які можуть бути у вас на кухні.

Вам знадобиться  2 частини кокосової олії й 1 частина харчової соди. Ретельно  змішайте і нанесіть на обличчя. Виконуйте це круговими рухами, щоб заодно злегка почистити шкіру.

Залиште маску на обличчі на 15 хвилин, а потім ретельно змийте теплою водою і відразу ж – дуже холодною. Це допоможе закрити пори.

Якщо робити таку маску щодня, вже за тиждень ви помітите значне покращення стану шкіри. Причому воно буде комплексним: шкіра стане свіжішою, чистішою та здоровішою. Завдяки глибокому очищенню пор – гладенькою і пружною. А почервоніння, зморшки та плями не будуть такими помітними.

До речі, пігментні плями часто з’являються й на кистях рук, тому там цю маску теж буде не зайвим зробити.

Вас це може зацікавити: Що додати до маски з вівсянки, щоб шкіра сяяла вже після першої процедури

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист