ЗАЛІСКО відродив легендарний хіт «Піду втоплюся»: ПРЕМ’ЄРА

Cпівак ЗАЛІСКО презентував сучасну кавер-версію на відому, «народну» пісню Андрія Миколайчука  «Піду втоплюся».

Без цього артиста важко собі уявити кінець 80-тих і 90-ті. Його іронічні пісні співала вся країна. «Підпільник Кіндрат», «Отаман», «Хмара»,  і звичайно «Піду втоплюся».

«…У 1989 я був присутній на фестивалі «Червона рута»  як глядач. І тоді однією із найяскравіших пісень на фесті  була  «Піду втоплюся…». За кілька днів вона стала справжнім хітом нової країни. Вже тоді я зрозумів, що популярна українська музика може бути класною і добре звучати на рідній мові…», - пригадує ЗАЛІСКО.

«…Я безмежно вдячний Андрію Миколайчуку за дозвіл записати по новому і виконувати цей хіт. Хоч багато виконавців без будь-якого дозволу виконують цей шлягер і це прикро...А для того щоб додати різнобарвності і сучасності для цього треку я запросив свого колегу, талановитого автора - репера ХАСА. Він написав цікавий текст за якихось 15 хвилин. І вийшло дуже драйвово! Хочеться, щоб такі пісні жили ще довго і люди через них могли пригадати своє життя, молодість чи юність і можливо, хоча б  подумки або в коментарях подякували Андрію Миколайчуку за ці щасливі моменти і пережиті емоції у минулих роках під цю пісню…» , - ділиться співак ЗАЛІСКО.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист