«З МЕНЕ ЗНУЩАЮТЬСЯ МОЇ РІДНІ»: ІНТРИГИ ЗА ЛАШТУНКАМИ ЗЙОМОК СИТКОМУ «ВИЖИТИ ЗА БУДЬ-ЯКУ ЦІНУ»

Незабаром ми побачимо продовження улюбленого всіма ситкому «Вижити за будь-яку ціну». У четвертому сезоні з'явиться нова героїня – сестра Віки, Юля. Її зіграє актриса «Дизель Студіо» Юлія Мотрук. Як новенька влилася у творчий колектив і цю божевільну телевізійну сімейку – читайте далі у матеріалі.

Зйомки серіалу «Вижити за будь-яку ціну» у розпалі. Актори практично щодня задіяні на знімальному майданчику. До четвертого сезону вони точно стали однією великою, дружною родиною не лише на екрані, а й у житті. Але у кожній діжці меду є своя ложка дьогтю – родич-скандаліст. Ця роль дісталася Юлії Мотрук, а точніше – її героїні.

– Це непростий персонаж. З характером. Спочатку налаштований не дуже приязно до інших героїв, – розповіла Юля під час старту зйомок.

Наразі це підтверджують і кадри з майданчика, якими актриса щедро ділиться зі своїми підписниками в Instagram.

- З мене знущаються мої рідні та близькі, - зі сльозами на очах і стражданням на обличчі скаржиться Юля підписникам.

Це був один із знімальних днів, у якому за сценарієм не обійшлося без сварок та скандалів у родині Бережків. Хто був їхнім ватажком – ми можемо лише здогадуватися.

- Вони усі мене тут ненавидять, - вже з пір'ям на обличчі плаче Юля у сторіз.

Ой! Здається, це буде дуже спекотний сезон! І пікантний. Актриса поділилася кадром, де наш улюблений дід у виконанні Євгена Сморігіна приймає ванну з піною та… довгоногою панянкою.

- Я у моменті, - звучить за кадром усім відомий хіт.

Про цей момент ми обов'язково розповімо вам у наступних матеріалах. А продовжуючи історію з Юлею, додамо, що незважаючи на всі перипетії, актриса задоволена своєю роллю.

- У мене чудова роль - я постійно їм, - зізнається Юля на фоні апетитних сирничків - реквізиту для однієї зі сцен.

Цікаво, чи вдалося їх з'їсти, чи ця сцена закінчилася черговим скандалом? Ось вам ще одна причина, чому потрібно подивитися новий сезон ситкому «Вижити за будь-яку ціну». Не пропустіть наші новини.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист