Японський суп одзоні з лососем – пікантно і смачно

Японська кухня підкорила нас своєю простотою та багатогранністю. Поєднання смаків дуже незвичне, але привабливе. Наприклад, як у супу одзоні.

Для цієї страви вам знадобиться купити кілька специфічних інгредієнтів, яких точно немає у вас вдома.

600 мл води

1 велика морквина

1 велика картоплина

9 шт. шиїтаки

200 г лосося

200 г філе курячих стегон

пучок шпинату

1 ст. л. саке чи міріну

1 ст. л. сухого бульйону дасі

2 ст. л. соєвого соусу

У каструлю влити 600 мл води, закип'ятити.

Моркву та картоплю нарізати кружальцями завтовшки 5 мм.

Курку та лосось – кубиками приблизно 2 х 2 см.

У каструлю з водою додати гриби та овочі, бульйон дасі. Накрити кришкою і варити 12 хвилин, періодично знімаючи пінку.

На сковороді розігріти 1 ст. л. олії, обсмажити курку та рибу протягом 3 хвилин і додати до супу.

Шпинат крупно нарвати і покласти в каструлю.

Додати саке або мірін та соєвий соус.

Розлити суп по тарілках і скоріш кликати всіх до столу!

Вас це може зацікавити: Рецепт фаршированих баклажанів по-турецьки

Як приготувати смачну курку по-індійськи – пальчики оближеш

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист