ЯКА ХАЛЕПА: РОСІЙСЬКИЙ “МОСКВИЧ” ВІДКЛИКАЄ ВСІ ПРОДАНІ АВТОМОБІЛІ

Нові кросовери “Москвич 3”, які від китайської моделі JAC JS4 відрізняються лише емблемою, потрапили під кампанію з відкликання. Автовиробник одразу виступив із гнівним спростуванням.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що у зв’язку з некоректною русифікацією програмного забезпечення, оголошено “першу кампанію  з відкликання” для нового Москвича. Деякі пункти меню мультимедійної системи перекладені неправильно, а в повідомленнях, які відображаються на екрані панелі приладів, допущені помилки.

У пресслужбі автовиробника оперативно спростували інформацію про те, що нові кросовери Москвич 3 потрапили під кампанію з відкликання, заявивши, що вона не відповідає дійсності: “Йдеться тільки про сервісну кампанію, яка передбачає планове оновлення програмного забезпечення кросовера “Москвич 3″ для коректної русифікації мультимедійної системи”.

Як повідомляє сайт Motor, частину проблем русифікації дилери усувають під час видачі машин клієнтам. При цьому з оновленням були усунені не всі помилки перекладу – у глибинах меню мультимедійної системи, як і раніше, можна знайти деякі пункти названі дивними термінами, наприклад, “настройка звукового поля”. А на панелі приладів спливає повідомлення: “Датчик давления правого задней шины не обнаружен”.

Проблеми з русифікацією можна пояснити, адже “Москвич 3” – це на 100% китайський JAC JS4, який практично у готовому вигляді постачається з КНР. Але якщо китайцям знання російської мови ні до чого, то росіянам тепер необхідно терміново освоювати китайську.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист