Як змістовно провести вихідні у різних містах України (13-14 квітня)

Куди піти у Дніпрі

Bandura cover show


Послухаєте бандуру в абсолютно нових вимірах!
Кавер-версії відомих композицій: Sting, Imagine Dragons, Adele, Eagles, Кузьма Скрябін, Океан Ельзи, Артем Пивоваров, DOROFEEVA, SHUMEI, ZLATA OGNEVICH.
Завітайте всією сім’єю, буде надзвичайно цікаво.
Філармонія. вул. Воскресенська, 6
13 квітня, 18:00
Квитки: від 150 грн.

Стендап вечір. Михайло Буслаєв


Михайло Буслаєв повертається із 1,5 годинами свіжих жартів і приколів, які ви почуєте вперше. Буде багато на тему кіно, серіалів і мемів, тож Михайло хотів би, аби прийшли «Ті хто шарить»! А якщо ви не шарите, він пояснить.
Приходьте отримати незабутні емоції і гарно провести час.

Творчий простір «Десь тут», вул. В. Мономаха, 4
13 квітня, 18:00

Квитки: від 180 грн.


Джаз при свічках


Атмосферний вечір вишуканої музики: хіти легендарних Френка Сінатри, Нета «Кінга» Коула та трохи шарму від неперевершеного Діна Мартіна.

Виконавці: DNIPRO BIG BAND.
Спеціальний гість вечора: Павло ПІГУРА – фіналіст шоу Х-фактор-7, джазмен, сонграйтер. На вас чекає вечір, сповнений весняної легкості, краси та приємних спогадів!
Філармонія. вул. Воскресенська, 6
14 квітня, 18:00
Квитки: від 150 грн.


Вистава «Шум за сценою»


«Шум за сценою» – найвідоміша комедія британського автора Майкла Фрейна, що сьогодні є дуже популярною як на європейській сцені, так і на Бродвеї.
Група акторів із Лондона репетирує виставу, аби невдовзі вирушити в турне провінційними містечками. Кожен з них доклав зусиль до цього проекту і тепер щиро сподівається на успіх. І все дійсно могло би бути добре, але є одне «але»...
Митці – то люди настільки емоційні, що просто не в змозі втримати за кулісами особисті взаємини, котрі бурхливим потоком накривають і вщент руйнують і без того «крихку» виставу. Чи знайдеться вихід із ситуації, котра дійшла до повного комічного абсурду?

ПК Машинобудівників, вул. Робоча, 166
14 квітня, 18:00
Квитки: від 300 грн.

Вечір саундтреків «Fantasy»


Розкішний вечір саундтреків в Menorah Grand Hall.
У програмі: Dune, Lord of the Rings, Game of thrones, Pirates of the Caribbean Sea, Harry Potter, Dota 2, Star Wars, Witcher та інші. На вас чекають неймовірні емоції та вишукана атмосфера від SVITLOMUSIC.

Menorah Grand Hall, вул. Шолом-Алейхема, 4/26
14 квітня, 18:00
Квитки: выд 400 грн.

Куди піти в Одесі

Майстер-клас з писанкарства


Проведіть свій час з родиною весело, пізнавально та творчо! Завітайте на майстер-клас з писанкарства для дітей та дорослих, який для вас підготувала Антоніна Димова, провідний фахівець Одеського обласного центру української культури. Під час заходу експонуватиметься книжкова виставка «Чарівна писанка».

Універсальна читальна зала Централізованої міської бібліотечної системи для дітей, вул. Катерининська, 67

14 квітня, 13:00
Квитки: вхід вільний.

Лялькова вистава: «Троє поросят»


У ляльковому оповіданні почнеться все з запальної і веселої пісні-танцю в стилі реп! Казкар-художник намалює історію про пригоду трьох непосидючих поросят. Перед вами річна галявина, яскраво світить на синьому небі сонце, на зеленій траві – запашні квіти. І ось він починає малювати фігурки головних героїв... і поросята оживають. Казка починається!

 Одеський обласний театр ляльок, вул. Пастера, 15
13 квітня, 11:00
Квитки: від 250 грн.

Безкоштовний дитячий простір на залізничному вокзалі в Одесі


Це дружній до дітей простір площею 145 кв. м, що пропонує різноманітні безкоштовні послуги розвитку та дозвілля для малечі та підлітків, а також підтримку для їхніх батьків та опікунів.

 Тут є інформаційна та розвивальна зони, де для малечі доступні полиці з книгами, розмальовки, гірка та басейн із кульками, зона «Вагон поїзда» та інше. А дорослі можуть отримати консультації з медичних питань, пошуку житла, отримати психологічну, юридичну та іншу допомогу.

Залізничний вокзал, площа Привокзальна, 2

Кожного дня

Квитки: вхід вільний.

Спектакль «Дюймовонька»


Просто на ваших очах розгорнуться неймовірні пригоди крихітної Дюймовоньки. Тільки уявіть собі: витончена героїня стане не пуанти, побуває у країні Підвіконня, буде кататися на Квітковій Каруселі, відвідає землю Жуків та Ельфів та Ліс Високих Трав. А іще – побуває на показі Високої Жукомоди Від-Жутюр! На шляху Дюймовоньки чатує немало труднощів. Проте всі їх дівчинка подолає та знайде справжнє кохання і щирих друзів. Спеціально для вистави створені ексклюзивні костюми та декорації. Сюжет сповнений доброго гумору та казкової магії.

«Дюймовонька» – прекрасний музичний спектакль для всієї родини за мотивами казки видатного датського письменника Ганса Крістіана Андерсена. Автор балету – Юрій Шевченко. Лібрето Миколи Бровченка.

Одеський театр Опери та Балету, пров. Чайковського, 1

14 квітня, 17:00
Квитки: від 350 грн.

Концерт гурту Grandma's Smuzi

Grandma's Smuzi – популярний український гурт з Одеси, відомий завдяки виконанню оригінальних україномовних кавер-версій світових рок-хітів. Музиканти вже завоювали величезну прихильність української публіки, відігравши гучні концерти на сценах міст понад 20 областей країни. І тепер Grandma's Smuzi оголосили про доповнення свого європейського туру «Весна прийде!» великими українськими містами.

Art hall (Ministerium), вул. Гоголя, 12
14 квітня, 18:30
Квитки: від 450 грн.

Куди піти у Львові

Вечір музики Людовіко Ейнауді та Яна Тірсена при свічках


Alex Pian – композитор та піаніст, який грав під сиренами на львівському вокзалі, про нього писали світові медіа, а Ганс Циммер на своєму концерті в Лондоні показав відео, як Олексій виконує його композицію «Time». Проведіть неділю у затишній та неперевершеній музичній атмосфері. А ще, приємним бонусом стане солодкий подарунок для всіх гостей.

Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7

14 квітня, 19:00
Квитки: від 300 грн.

Парк гігантських скульптур


У постійній експозиції PARK3020 представлені близько 40 робіт українських скульпторів. За перший рік роботи у парку з’явилося 15 нових скульптур. Експонати в парку висвітлюють важливі суспільні та світові проблеми.

Парк скульптури – це організований простір, де всі композиції взаємодіють між собою. Тут кожен сучасний український художник по-своєму трактує дійсність, надає думці фізичну форму та вписує її у загальний контекст.

Львівська область, село Стрілки

13,14 квітня, з 10:00 до 11:00
Квитки: від 300 грн.

DAKH DAUGHTERS


Вони закохали в себе Париж. Їм аплодують Сіетл і Сан-Франциско, про них пишуть The New York Times і Rolling Stone. Запрошуємо вас лупати, слухати нове, старе, радіти, сумувати, співати, танцювати, любити й лютувати, кричати й шепотіти, реготати й думати про щось глибинне з ними, ну і звісно ж разом зібрати грошей для перемоги...

П'ятнадцять музичних інструментів, діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та повний спектр людських емоцій. У них взагалі нема пісень. Кожна композиція – то окреме театральне дійство з виром почуттів, зворушливими героями та неймовірними історіями.

Malevich Night Club, пр. Чорновола, 2
14 квітня, 19:00
Квитки: від 490 грн.

Львівський ботсад


Територія ботсаду буде відкрита. Водночас оранжереї ботсаду ще закриті для відвідувачів. Потрапити туди можна буде лише з першого травня.

Ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. Його заснували у 1852 році, він має тривалу історію та надзвичайно багату колекцію рослин.

Вул. Черемшини, 44, біля лісопарку «Погулянка»

14 квітня, з 10:00 до 18:00
Квитки: від 100 грн.

Подія «Весілля. Сад Божественних Пісень»

Перша вистава проекту «Сад Божественних Пісень», збудована на традиційних весільних піснях з цілої України.

«Драматургію вистави «Весілля» складають 28 старовинних українських весільних пісень, які разом зі сценографією та костюмами сплітаються у надзвичайно тендітне, мерехтливе та водночас складно виконане мереживо театрального дійства.

Це дійство не є відтворенням весільного обряду, воно не є ритуальним театром. Режисер, акторки та художники розмовляють з сучасними глядачами сучасною мовою на теми, що актуальні у всі часи для всіх людей народів – про любов, людські взаємини, чоловіка та жінку, про рід та родину, дітей та батьків.

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38
14 квітня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист