Як приготувати варення з кабачків, щоб на смак було схоже на ананас

Якщо хочете здивувати сім’ю оригінальним смачним варенням, спробуйте цей рецепт. Коли ви подасте його до млинців, вівсяної каші чи покладете в пиріг, ніхто навіть не здогадається, що їсть кабачки.

3 кг кабачків (після очищення)

1 кг цукру

1,5 л води

3 ч. л. лимонної кислоти

1 ч. л. куркуми

1 пачка ванільного цукру

3 зернята гвоздики

Кабачки очистити, видалити насіння і нарізати невеликими кубиками.

Закип'ятити воду і розчинити в ній лимонну кислоту.

Залити кабачки окропом з лимонною кислотою. Коли охолонуть, поставити в холодильник.

Через 24 години процідити кабачки.

Рідину закип'ятити, додати цукор, ванільний цукор, гвоздику, куркуму і повернути в ємність кабачки.

Довести все до кипіння і на повільному вогні проварити 7-10 хвилин.

Розкласти варення в стерилізовані чисті банки.

Поставити банки в каструлю з водою, вистелену тканиною, і пастеризуйте 5 хвилин з моменту закипання води.

Закрити кришкою.

Вас це може зацікавити: Рецепт пряного джему із дині для гурманів

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист