Рецепт пряного джему із дині для гурманів

Хто не любить диню? Тільки той, хто більше за неї любить кавун! Але якщо з неї приготувати цей чудовий ароматний джем, навряд чи якийсь інший зможе з нею конкурувати.

1 кг м'якоті дині

1 кг цукру

50 г коричневого цукру

500 г води

сік половини лимона

половина стручка ванілі

М’якоть дині нарізати середніми шматочками, товщиною приблизно 1 см.

Зварити сироп із коричневого цукру та води. Бланшувати в цьому сиропі диню 10-15 хв.

Додати цукор та лимонний сік.

Уварити джем до потрібної консистенції.

Наприкінці додати подрібнений стручок ванілі і перемішати.

Готовий джем розкласти по стерилізованих баночках. Закупорити, переверніть догори дном і утеплити до повного остигання.

Вас це може зацікавити: Як зварити найсмачніше варення, використовуючи "правило трьох"

Як приготувати солодке й густе полуничне варення без граму цукру

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист