Як приготувати ідеально пухкі японські млинці-суфле

Їхня неймовірно пухка текстура, яка схожа на суфле, задовольнить найбільшого гурмана. Між тим, для приготування цих млинців не потрібно якихось незвичних інгредієнтів – готуються з простих продуктів, легко і швидко.

2 яйця

50 г цукру

120 мл молока

125 г  борошна

1 ч. л. розпушувача

1/4 чайної ложки ванільного екстракту

1/4 чайної ложки солі

вершкове масло (для змащування)

цукрова пудра

збиті вершки, варення, шоколадний крем (за бажанням)

Відокремити жовтки від білків. До жовтків додати цукор і збивати, поки суміш не стане блідою і кремоподібною.

Додати молоко та ванільний екстракт, гарно перемішати.

Просіяти в жовткову суміш борошно і розпушувач, додати сіль. Перемішати.

Білки збити до стійких піків і ввести в суміш із жовтків. Робити це слід в три заходи, обережно перемішуючи лопаткою зверху вниз, щоб тісто не осіло.

Сковороду з антипригарним покриттям розігріти на повільному вогні і злегка змастити  вершковим маслом. Викласти тісто і швиденько, поки не схопилося, сформувати акуратний млинець, щоб мав гарну форму.

Накрити сковороду кришкою і готувати близько 5 хвилин з одного боку –  поки не підсмажаться краї. Перевернути і смажити до рум’яності.

Перекласти млинці на тарілку. Далі все залежить від ваших уподобань та фантазії: можна посипати їх цукровою пудрою чи викласти збиті вершки і прикрасити ягодами або шматочками фруктів, полити кленовим сиропом, топінгом або варенням.

Вас це може зацікавити: Що додати до дріжджового тіста, щоб випічка вийшла повітряною і довго не черствіла

Рецепт найшвидшого шоколадного кекса за 5 хвилин: навіть яйця не потрібні

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист