«Я залишусь молодим» – нова пісня та кліп Володимира Дантеса

Співак Володимир Дантес представив нову пісню та кліп «Я залишусь молодим» — вона про невідворотність майбутнього та усвідомлення «бути тут і зараз».


Ідея пісні народилась від раптового усвідомлення Володимиром своєї нескінченної молодості, власної енергії та життя. І нова пісня саме про про це – не про високі матерії, а про буквально щоденну рутину. Нормально харчуватись, зважати на власну менталку, займатись спортом, донатити і робити все, щоб бути більш ефективним і постійно в тонусі. Бо інакше, ми загрузнемо у депресії, а погодьтесь – це останнє, що нам всім потрібно.

«У якийсь момент я зрозумів, що абсолютно перестав бути ефективним чи хоча б радіти життю. Вирішив, що це терміново треба міняти. Зараз є запал по-новому проживати життя – корисно, якісно, бо саме зараз варто об'єднуватись навколо себе і один одного», – каже артист.

Під час саундчеку Володимир почав розганяти ріф разом з бендом, хоча він ніколи не писав у такому характері, як раніше.
Пісня нестандартна по формі, початок – у стилі 70-их, другого куплету взагалі не існує, а замість нього звучить треп-біт, де артист насолоджується тим, що мені вдалось зробити 2 хвилини найкращої пісні.

Ще одним натхненням для пісні став Василь Стус: як він все життя боровся, але продовжував бути активним громадським діячем з непохитною позицією, який навіть у в’язниці через листи займався вихованням сина. Він жив, і був надзвичайно сильною людиною.

«Я почав читати вірші Василя Стуса, хоча багато хто з мого оточення стверджував, що вони складні, але мені здались неймовірними.

Тому, я власне і захотів написати щось на його вірші. Так народилась «Я залишусь молодим», – каже артист.

Кліп до треку «Я залишусь молодим» зняла Таню Муїньо – українська кліпмейкерка та режисерка, лауреатка MTV Video Music Awards.

Ідея кліпу – у роздвоєнні особистості артиста, в якому уживаються дві людини. Одна з них боїться оступитись і робить все “правильно”, канонічно, а інша пускається берега. Тримаємо в голові: кожен з нас зривається, допускається помилок, опускається на дно і має не найчудовіші періоди в житті.
Всередині всіх нас є демони, які часто беруть гору, як, власне, це і сталось з артистом у кліпі. Важливо при цьому дати собі можливість перебути в цьому і повернутись до життя.

Тим паче, що коли ми молоді – ми не обтяжені досвідом, ми сміливі, ми рухаємось напролом, наші вчинки, – інколи правильні, інколи хибні, – дозволяють нам вчитись на власних помилках. Ця енергія, яку ми всі маємо, є рушієм майбутнього, тому нам так важливо її не втратити.

«Мені 35 років, і я зрозумів, що не буду жити вічно!»

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист