Війна вкрала у них дитинство: співачка RODZYNKA випустила нову роботу «Збуваються мрії», яку присвятила українським дітям

Нова генерація української попмузики, співачка RODZYNKA презентує трек та відеороботу «Збуваються мрії». Робота присвячена українським дітям, дитинство яких спаплюжила жорстока війна, розв’язана росією. 

Це відео мало побачити світ 1 червня, у День захисту дітей, проте жорстокий сусід навіть у таке свято продовжує вбивати дітей. Що він й довів своїми діями, обстрілявши Київ. У знак скорботи з усім українським народом, прем’єра була перенесена.

Посилання на стрімінги: https://e-muzyka.ffm.to/mxnexyq

«Війна вкрала дитинство в українських дітей. Вони дуже швидко подорослішали, багато з них усвідомили та побачили на власні очі всі жахіття воєнних дій. Мій трек «Збуваються мрії» - про ту саму заповітну мить, коли Україна переможе та настане мир. І кожна дитина буде спати вдома, у своєму ліжечку, і більше ніколи в житті не почує повітряної тривоги», - прокоментувала RODZYNKA.

На створення цієї композиції співачку надихнув молодший брат Захар, якому зараз сім років. RODZYNKA каже: його сила духу не дозволяє усій родині ні на мить засумніватись у найшвидшій перемозі України.

Тому брат Захар став одним з героїв мінімалістичної роботи «Збуваються мрії». Також у роботі відзнялись й інші діти шкільного віку. Серед них були й ті, батьки яких захищають нашу незалежність на фронті. Співачка надала перевагу ніжному образу та виступила у відеороботі оповідачем.

«Під час зйомок кожна дитина була по-справжньому щаслива. Вони посміхались, обіймались… Я щиро вірю, що наступний День захисту дітей Україна зустріне вже з перемогою», - додала RODZYNKA.

RODZYNKA (Родзинка) – молода українська співачка. Дебютувала з яскравим треком «Красива» на слова легендарної Ліни Костенко. Має у своєму творчому арсеналі дует «Щастя бути удвох» з переможцем «Голосу країни-11» Сергієм Лазановським | RIDNYI. Її лірика надихає та надає віри у найкраще майбуття.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист