Варення із груші з маком і ваніллю

Для тих, хто любить цікаві поєднання, пропонуємо рецепт варення із груші з маком та ваніллю. Воно виходить дуже смачним та солодким.

300 г груші

1/2  лимона

1,5 ст. л. маку

350 г цукру

1 ч. л. ванільного екстракту

Груші очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати на квадратики середнього розміру.

Перекласти в глибоку миску, полити лимонним соком, акуратно перемішати. Засипати цукром і залишити на 1 годину, щоб вони пустили сік.

Перекласти груші з цукром у каструлю з товстим дном. Додати ванільний екстракт і довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь до мінімального та варити 15-20 хвилин. Пінку знімати ложкою.

Додати мак, акуратно перемішати. Проварити ще 5 хвилин. Перекласти варення в чисту стерилізовану баночку. Готово!

Вас це може зацікавити: Як приготувати варення з кабачків, щоб на смак було схоже на ананас

Рецепт пряного джему із дині для гурманів

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист