UNIVERSAL PICTURES AND AMBLIN ENTERTAINMENT АНОНСУВАЛИ ЕКСКЛЮЗИВНИЙ РОЛИК ДО ФІЛЬМУ «СВІТ ЮРСЬКОГО ПЕРІОДУ 3: ДОМІНІОН», ЯКИЙ ПОКАЗУВАТИМУТЬ ПЕРЕД ПОКАЗОМ «ФОРСАЖ 9: НЕСТРИМНА САГА» В IMAX®

Кожен бажаючий зможе побачити 5 хвилинне відео перед показом  «Форсаж 9: Нестримна Сага» в кінотеатрах з технологією IMAX® вже з 11 червня. Реліз фантастичного трилера «Світ Юрського Періоду 3: Домініон», режисером якого став Колін Треворроу, заплановано на 9 червня 2022.

Уже наступного літа динозаври Юрського періоду підкорюватимуть кінотеатри всього світу. Цього ж року на великі екрани увірвався  «Форсаж 9: Нестримна сага». На знак подяки за шалену підтримку та неймовірну любов франшиз студії Universal Pictures, Universal та Amblin Entertainment створили ексклюзивний відеоролик до фільму «Світ Юрського Періоду 3: Домініон», який глядачі зможуть побачити вже з 11 червня лише перед показом  «Форсаж 9: Нестримна Сага» в IMAX®. Режисером та сценаристом відеоролика став Колін Треворроу, який раніше вже працював над фільмами франшизи.

У 2015 році Колін Треворроу зняв фільм «Світ Юрського періоду», який зібрав у світовому прокаті 1,67 мільярди доларів США і зайняв шосте місце у рейтингу найприбутковіших фільмів за всю історію кіно. У 2018 році франшиза відсвяткувала своє 25-річчя. Тоді на великі екрани вийшла стрічка «Світ Юрського періоду 2», а загальний бокс-офіс серії фільмів виріс до більше ніж 5 мільярдів доларів США.

Ексклюзивний показ в IMAX® дозволить фанам побачити одну з наймасштабніших та найсміливіших частин легендарної історії в найкращій якості. «Святкуючи повернення до кінотеатрів годі було й шукати кращого способу, щоб віддячити сотням мільйонів фанів історії про «Світ Юрського періоду», — розповідає президент американського кінопрокатного відділу Universal Pictures Джим Орр. — Ексклюзивний відеоролик, створений Треворроу та його командою, не схожий ні на що з того, що глядачі коли-небудь бачили. Немає кращого місця для перегляду «Домініон» та «Форсаж 9:  Нестримна сага» ніж  на великому екрані в IMAX®. Гарантуємо, кожен кіноман отримає незабутній досвід».  

Продюсерами стрічки «Світ Юрського Періоду 3: Домініон» стали Френк Маршалл та Патрік Кроулі, а головні ролі зіграють: Кріс Пратт, Брайс Даллас Говард, лауреатка премії «Оскар» — Лора Дерн; Сем Нілл та Джефф Ґолдблюм. До фільму також приєднається вражаючий міжнародний каст, а саме: Мамуду Аті, Скотт Гейз, Дічен Лакмен, Даніелла Пінеда, Кемпбелл Скотт, Ізабелла Сермон, Джастіс Сміт, Омар Сі, Деванда Вайз та Бредлі Дерріл Вонґ.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист