Український teen-pop гурт ТОК представив нову пісню про перше кохання

Дівчата з гурту ТОК повертають слухачам досвід найпершого підліткового кохання — слухайте прем‘єру пісні «Ванільне небо». 

Українська музична сцена продовжує свою культурну боротьбу проти агресора і невпинно постачає слухачам нові актуальні хіти державною мовою. Завдяки тому, що платформа ТікТок поступово очищується від російського контенту і він у набагато менших кількостях потрапляє в стрічки українців, цікавим музичним новинкам легше знаходити свого слухача. Тим більше, коли мова йде про гурт ТОК, який вже встиг підкорити ТікТок та зібрати велику базу шанувальників серед української молоді. 

ТОК був утворений в 2020-му році. Яскраві молоді дівчата познайомились та вирішили створити власний колектив на базі творчого об’єднання «ПАРАДІЗ», що займається підтримкою та розвитком талановитих дітей та підлітків. Замість того аби крокувати традиційним шоубізнесовим шляхом і здобувати популярність через розкрутку у ЗМІ, учасниці колективу зробили ставку на соцмережі — і являются, скоріше, контент-мейкерами, аніж просто музикантами. Кожен сінгл ТОКу збирає великі показники прослуховувань та переглядів бо дівчата не лише «випускають пісні»: вони, радше, транслюють у соцмережах своє справжнє життя, життя українських школярів. Вони, як і всі, ходять в школу на навчання, переживають певні емоції та події, а потім записують про це влучні пісні, які подобаються молоді своєю чесністю та відкритістю. 

Новий сингл дівчат, «Ванільне небо», продовжує тенденцію. Це динамічний поп-хіт з елементами ностальгії, який змальовує у яскравих фарбах почуття першого кохання, знайомі кожному слухачеві, незалежно від віку. Як розповідають учасниці гурту, пісня означає для них гарні спогади та максимально точно передає відтінки найпершого підліткового кохання, що запам‘ятовується на все життя. 

ТОК: «У однієї з наших учасниць все було саме так, як у пісні: перша любов, літній час, здається, що це назавжди і дуже серйозно. Дуже теплі відчуття, які пригадуються з посмішкою. Можливо, трохи наївно, зате по-справжньому. Коли ми почули перші демки, то були у захваті, адже одразу уявили собі, наскільки цей трек «зайде» нашій аудиторії. Нам було важливо передати нашим слухачам цей меседж: якщо вам хтось (або щось) подобається, не приховуйте своїх почуттів! Крокуйте до мрії — навіть сам шлях цього вартий».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист