Українська співачка YAGODA заспівала про українське сонце над Херсоном

Українська співачка Yagoda присвятила нову пісню «Сонце» звільненню українського міста Херсон, яке понад вісім місяців перебувало під російською окупацією.

«Це і радість і ейфорія, але і трохи болю, змішані відчуття. Радієш, бо нарешті добро перемагає зло, але плачеш, бо якою ціною, якою дорогою ціною», - артистка ділиться своїми відчуттями щодо звільнення Херсона.

Творчість співачки під час війни змінюється. Тексти , теми та музика тепер про інше.

«Я сама написала цю пісню. Вона про те, що всі ми скоро повернемося додому у свої міста і заживемо звичним життям, дамо тому світу ще багато українців. І будемо знати, що над нами ще довго світитиме мирне сонце. Першою пісню «Сонце» почула  моя подруга, вона просльозилася. Ми обійнялися. Зазвичай, прешим даю слухати пісні комусь з мого близького кола, з ким зустрінуся по дорозі зі студії», - розповідає співачка.

Також глядачі зможуть побачити відеороботу на цю пісню.

«Режисерка Tony Moro, це моя не перша робота з нею, нам дуже легко працюється разом. І це була магія, інколи таке відбувається на знімальному майданчику. Я вмію це відчувати, і одразу знаю, що саме ця робота буде прекрасною. Зі знімальною командою ми працювали останній раз, коли я була вагітна, і це була ніби зустріч друзів, які давно не бачилися і яким є що сказати один одному. І ми говорили дублями, світлом, танцями… Казус був дорогою на зйомку, я запізнювалася і зробила обгін в забороненому місці. Отримала свій перший штраф, тепер я справжній водій», - ділиться YAGODA

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист