У КИЄВІ ВОДІЯМ МАРШРУТОК ЗАБОРОНИЛИ ВМИКАТИ МУЗИКУ І КУРИТИ В САЛОНІ

У Києві для водіїв маршруток розробили новий договір, згідно з яким їм заборонено включати в транспорті музику. 

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

КМДА розробила новий договір “Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування”, який вже переданий на підписання перевізникам-переможцям конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Згідно з договором, заборонено будь-яке шумове (музика) або візуальне (плакати, компакт-диски, іграшки) забруднення салонів маршруток.  Влітку перевізники мають забезпечувати температуру в салоні не більше 22 градусів, а взимку – не менше 15. У кожному автобусі має бути як мінімум 5 кнопок зупинки на вимогу пасажира.

Крім того, за кабіною водія має висіти плакат визначеного містом зразка з наступною інформацією: ідентифікатори перевізника; особа водія, зокрема, його фото, дата народження, прізвище, ім’я, по батькові, номер водійського посвідчення; способи зворотного зв’язку для пасажирів, права та обов’язки водія і пасажирів.

У прес-службі відомства також додали, що водії повинні бути одягнені в спеціальну форму, кожен з них має пройти курс надання першої медичної допомоги та інструктаж про особливості посадки/висадки пасажирів з інвалідністю. Водіїв маршруток можуть звільнити за куріння в транспорті. Також вони і кондуктори повинні говорити українською мовою.

Джерело: inforesist.org

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист