Свинячі реберця на подушці з редиски: всі проситимуть добавки

Секрет приготування цих апетитних реберців – у рукаві. М'ясо виходить ніжне, запашне,  а духовка при цьому залишається абсолютно чистою.

800 г свинячих реберець

1 апельсин

3 зубчики часнику

2 ст. л. меду

100 г редиски

половинка лимону

сіль, спеції за смаком

Зняти цедру з апельсина і вичавити сік. Додати до реберець разом зі спеціями і дрібно нарізаним часником. Посолити, дати кілька годин замаринуватися.

Викласти реберця в рукав і запікати протягом години при температурі 200°С.

Акуратно розрізати зверху рукав, перекласти реберця у форму і змастити їх медом. Дати підрум'янитися в максимально розігрітій духовці приблизно протягом 7-10 хвилин.

У редиски відрізати хвостики, порізати навпіл, викласти на тарілку як подушку під м’ясо. Збризнути лимонним соком і додати спеції. Зверху викласти реберця.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист