Секрет приготування цих апетитних реберців – у рукаві. М'ясо виходить ніжне, запашне, а духовка при цьому залишається абсолютно чистою.
800 г свинячих реберець
1 апельсин
3 зубчики часнику
2 ст. л. меду
100 г редиски
половинка лимону
сіль, спеції за смаком
Зняти цедру з апельсина і вичавити сік. Додати до реберець разом зі спеціями і дрібно нарізаним часником. Посолити, дати кілька годин замаринуватися.
Викласти реберця в рукав і запікати протягом години при температурі 200°С.
Акуратно розрізати зверху рукав, перекласти реберця у форму і змастити їх медом. Дати підрум'янитися в максимально розігрітій духовці приблизно протягом 7-10 хвилин.
У редиски відрізати хвостики, порізати навпіл, викласти на тарілку як подушку під м’ясо. Збризнути лимонним соком і додати спеції. Зверху викласти реберця.