Як тільки ви додасте до цього простого сочевичного супу копчену ковбасу та пряну селери, на аромат збіжиться вся сім’я і з нетерпінням чекатиме трапези.
1 л води
50 г зеленої сочевиці
2 картоплини
100 г копченої ковбаси
3 зубчики часнику
1 ст. л. оливкової олії
стебла селери, сіль та перець за смаком
Зелену сочевицю залити водою та варити 30 хвилин.
Картоплю і ковбасу нарізати кубиками, часник подрібнити, стебла селери нашинкувати.
Злегка підсмажити ковбасу з селерою та часником на оливковій олії, після цього додати їх разом з картоплею до сочевиці.
Довести до кипіння, додати до смаку перець та сіль і варити 10 хвилин.
Перед подачею дати супу трохи настоятися.
Вас це може зацікавити: Рецепт супу-пюре з селери і копченої грудинки