Як приготувати смачний пісний борщ із грибами

Ділимося з вами рецептом неймовірно апетитного та простого борщу. Адже пісне – не означає нудне і несмачне. І ми готові вам довести це!

Ви тільки подивіться на цей наваристий борщ! Він без жодного шматочка м'яса. Але такий яскравий, апетитний і смачний, що з кожною ложкою закохуватиметеся в нього все більше і більше.

100 г моркви

50 г цибулі

150 г невеликих печериць

150 г картоплі

250 г буряка

2 зубчики часнику

30 мл оливкової олії

0,7 л води

сіль, мелений перець за смаком

Нарізати кубиком цибулю та картоплю, моркву – брусочками, печериці – на 4 частини. Окремо на великій терці натерти буряк. Часник роздавити ножем і подрібнити.

Обсмажити на оливковій олії цибулю, часник і моркву. Додати гриби та обсмажувати ще 3-4 хвилини. Додати картоплю, залити водою, за смаком поперчити і посолити.

Дати борщу закипіти, після чого варити ще 15 хвилин на повільному вогні.

Додати натертий буряк, довести до кипіння, вимкнути вогонь.

Дати настоятись 30 хвилин під закритою кришкою. Подати з житніми сухариками та зеленню. Смачного!

Вас це може зацікавити: Салат із кальмарів з каперсами – легкий і оригінальний

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист