Ділимося з вами рецептом неймовірно апетитного та простого борщу. Адже пісне – не означає нудне і несмачне. І ми готові вам довести це!
Ви тільки подивіться на цей наваристий борщ! Він без жодного шматочка м'яса. Але такий яскравий, апетитний і смачний, що з кожною ложкою закохуватиметеся в нього все більше і більше.
100 г моркви
50 г цибулі
150 г невеликих печериць
150 г картоплі
250 г буряка
2 зубчики часнику
30 мл оливкової олії
0,7 л води
сіль, мелений перець за смаком
Нарізати кубиком цибулю та картоплю, моркву – брусочками, печериці – на 4 частини. Окремо на великій терці натерти буряк. Часник роздавити ножем і подрібнити.
Обсмажити на оливковій олії цибулю, часник і моркву. Додати гриби та обсмажувати ще 3-4 хвилини. Додати картоплю, залити водою, за смаком поперчити і посолити.
Дати борщу закипіти, після чого варити ще 15 хвилин на повільному вогні.
Додати натертий буряк, довести до кипіння, вимкнути вогонь.
Дати настоятись 30 хвилин під закритою кришкою. Подати з житніми сухариками та зеленню. Смачного!
Вас це може зацікавити: Салат із кальмарів з каперсами – легкий і оригінальний