Іноді з продуктів, що вже «втомилися» лежати в холодильнику, виходять дуже круті страви. По такому принципу ви можете приготувати неймовірно смачний і ситний суп. А якщо у вас немає потрібних інгредієнтів, докупіть і не пошкодуєте: ця страва сподобається всі.
1 корінь селери
1-2 картоплини
200 мл молока
100 г копченої грудинки
сіль, перець, улюблені приправи
трохи оливкової або гарбузової олії для подачі
зелень
Грудинку порізати на смужки і обсмажити до золотистої скоринки.
Селеру та картоплю почистити, порізати великим кубиками, залити водою (рідина повинна покрити овочі) і поставити вогонь. Коли закипить, посолити, поперчити, зменшити вогонь і варити до готовності овочів.
Злити воду, замість неї додати молоко. Закип’ятити разом з овочами, вимкнути і перебити блендером.
Додати улюблені приправи, посолити за смаком і перемішати.
Розлити по глибоких тарілках. зверху викласти смажені грудинку і зелень, збризкати маслом. Смачного!
Вас це може зацікавити: Гарбузово-кокосовий суп з куркою та макаронами