Рецепт супу-пюре з селери і копченої грудинки

Іноді з продуктів, що вже «втомилися» лежати в холодильнику, виходять дуже круті страви. По такому принципу ви можете приготувати неймовірно смачний і ситний суп. А якщо у вас немає потрібних інгредієнтів, докупіть і не пошкодуєте: ця страва сподобається всі.

1 корінь селери

1-2 картоплини

200 мл молока

100 г копченої грудинки

сіль, перець, улюблені приправи

трохи оливкової або гарбузової олії для подачі

зелень 

Грудинку порізати на смужки і обсмажити до золотистої скоринки.

Селеру та картоплю почистити, порізати великим кубиками, залити водою (рідина повинна покрити овочі) і поставити вогонь. Коли закипить, посолити, поперчити, зменшити вогонь і варити до готовності овочів.

Злити воду, замість неї додати молоко. Закип’ятити разом з овочами, вимкнути і перебити блендером.

Додати улюблені приправи, посолити за смаком і перемішати.

Розлити по глибоких тарілках. зверху викласти смажені грудинку і зелень, збризкати маслом. Смачного!

Вас це може зацікавити: Гарбузово-кокосовий суп з куркою та макаронами

Рецепт легкого супу із броколі з м'ясними кульками

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист