Броколі – дуже корисний овоч, але на любителя. Однак у такому легкому супі цей вил капусти смакує просто фантастично.
300 г фаршу
2 маленькі або 1 велика картоплина
1 середня морква
200 г броколі (заморожена)
1 цибулина
1 зубчик часнику
50 г пармезану
сіль, перець
Картоплю та моркву почистити, порізати на невеликі шматочки і відварити у 1 літрі води.
З фаршу зробити маленькі м'ясні кульки та обсмажити їх на невеликій кількості оливкової олії. Відкласти убік.
Коли картопля та морква будуть ось-ось готові, додайте броколі і варіть ще хвилин 8-10.
На сковороді, де смажилися м'ясні кульки, обсмажити дрібно порубану цибулю та часник.
Додати цибулю та часник до овочів.
Збити суп блендером до однорідного стану.
Додати тертий пармезан, сіль та перець за смаком.
Розкласти по тарілках м'ясні кульки, залити супом та подавати до столу.
Вас це може зацікавити: Рецепт ситного і ароматного супу з лісовими грибами і домашнім майонезом