Співак Intui оживив прапор України в кліпі. Знайшов реальне місце ідентичне прапору України.

Український співак Intui презентував свою нову пісню під назвою «Україна» та випустив однойменний кліп.

Як зазначає співак, ця пісня була написана ще до повномасштабної війни в Україні. Автор хотів передати власне передчуття прекрасного майбутнього України, яке він чітко бачив. І незважаючи на те, що шлях до чогось хорошого завжди тернистий, саме усвідомлення світлого майбутнього і стало основою треку. 

Унікальність цієї пісні, як і всіх пісень Intui загалом в тому, що вони пишуться невимушено. “Творчість не терпить примусу” - наголошує співак. Тому ця робота була написана за пару годин, не заради хайпу чи трендів, а від чистого серця. Трек «Україна» уособлює майбутнє та теперішнє нашої країни. В цілому ця пісня сама себе пояснює, пісня про нашу славетну Україну, про її безмежну красу; щирих та відкритих українців. Локація, де був знятий кліп підсилює патріотичне сприйняття та показує простори нашої Батьківщини. Особливе місце у відео займає прапор. Саме його співак Intui оживив у своєму відео, підкресливши важливість національних символів, які єднають Україну від Карпат до Донецька та від Чернігова до Криму.


Ця пісня для мене настільки особлива, наскільки і моя країна. Я з дитинства відчуваю, як сила цієї землі мене надихає, живить. Я дуже люблю Україну, не уявляю жодного іншого місця, де я міг би жити” - розповідає Intui.

У своєму зверненні у соцмережах, співак зізнається, що ця робота далась йому вкрай важко через хворобу. І, навіть зараз, під час прем’єри своєї пісні, Intui знаходиться у лікарні. Але автор не падає духом і продовжує свій творчий шлях.

«Саме зараз час піднімати український дух! Від мислення, творчості до якихось бізнес ідей для розвитку нашої економіки. Я вважаю, що кожна людина, яка позитивно мислить і бачить наше хороше майбутнє вона вже робить свій вклад, залишилось до намірів додати ще дії і будемо рухатись у правильному напрямку, підіймати країну. Я прагну, щоб було якомога більше творчості у будь-яких її проявах, які б підіймали наш культурний розвиток. Сподіваюсь, що в наступному році ми повернемось до нормального, кращого життя і буде ще більше фестивалів, концертів, різних подій, які будуть надихати та радувати людей” - розповідає співак.

Крім цього, Intui поділився головною місією, яку намагається зараз транслювати: «Я з самого початку вважав своєю місією прославлення України через музику. І тому я починав свій творчий шлях з англомовних пісень. Але декілька років тому я усвідомив, що англомовних пісень дуже багато, а україномовних, ще й хороших пісень дуже мало. Тому цінність української пісні більше. Тим більше, що українська мова є однією з найспівучіших”. 

INTUI вдалось за рекордно малий відрізок часу пройти шлях від ідеї до самого релізу пісні. Прослухати трек можна за посиланням: https://bfan.link/inukraine

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист