Співачка MELANYA презентує пісню про почуття кожної українки, що виїхала за кордон, рятуючи життя своїх дітей

Українці - це сильна нація, непереможний народ, який попри всі негаразди бореться та захищає свою землю до кінця. Сьогодні об’єднані усі: захисники та захисниці на передовій, волонтери, артисти та виконавці на музичному фронті. Співачка MELANYA перезентує відверту композицію про свої відчуття протягом крайніх восьми місяців.
“Я вокаліст-початківець, яка завжди прагнула співати, але не мала достатньо часу для реалізації своїх мрії, бо сім'я була на першому місці. На початку 2022 року я випустила свою першу пісню - “Самая”, легку та безтурботну, про стосунки, які тільки зароджуються між двома людьми. Цей сингл був російськомовний, але війна остаточно змінила мою позицію. Ніяких пісень ворожою мовою. Тільки рідне, і тільки про те, що болить”, - поділилась співачка. 

Війна застала виконавицю з родиною вдома, коли розпочалися жахливі події було прийнято рішення вивезти дітей до Польщі. У таких обставинах опинилися мільйони українських жінок і дітей. Саме з такими емоціями автор написав слова пісні. 
“Музика стала для мене ковтком свіжого повітря під час перебування за кордоном. Саме вона давала мені сили, щоб боротися та не опускати руки. “Обійми” написав талановитий автор Андрій Парфенов, він надіслав пісню на ознайомлення, кожне слово якої, одразу торкнулося мого серця. Композиція про тисячі жінок, які залишилися вдалечі від дому, були вимушені вивозити своїх дітей за кордон заради їх безпеки. В той час, коли чоловіки боронять нашу країну, для світлого майбутнього своєї родини,” - додала MELANYA.
Ця пісня - надія на перемогу, віра у сильну націю, яка переможе та повернеться на свої землі. Сингл про Україну, яка стане ще кращою, мелодійною, вільною та незалежною.  Співачка також втілила в життя ідею mood-відео, яке вже з’явилося на офіційному YouTube-каналі виконавиці.
“Сьогодні не потрібні великі бюджети для створення якісних відеокліпів, наша реальність  - це справжні почуття, оголена душа, яка не потребує штучних декорацій. Мені пощастило з творчим колективом: стилістом Мариною Борщевською та оператором Дмитром Перетрутовим, разом ми змогли відтворити мою ідею. У відео я розповіла історію життя жінки, бізнес-леді, яка завжди працювала і прагнула реалізації. З війною всі ілюзорні цілі, все, що раніше було важливим втрачає сенс. Твій чоловік на фронті, рідне місто у руїнах і все, що потрібно зараз, хоча б ще раз опинитися в обіймах коханої людини. Моя пісня про справжнє, про те, що відчувають українки сьогодні”, - поділилась співачка. 

Пісня “Обійми” вже доступна на цифрових майданчиках. Слухайте та діліться своїми історіями в коментарях під відео на YouTube. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист