Сирні кульки або гомбовці – смачна альтернатива сирникам

Любите сир, але запіканки і сирники вже набридли? Пропонуємо вам страву, яка дуже популярна на Закарпатті – гомбовці. Ліпіть сирні кульки, заморожуйте і готуйте, коли вам буде завгодно – це ситно і смачно.

500 г сиру 9%

2 яйця

3 ст. л. цукру

100 г борошна

дрібка солі

манка для обвалювання

панірувальні сухарі

Усі інгредієнти ретельно змішати. Борошно додати в останню чергу.

Мокрою ложкою набрати суміш, сформувати кульку і злегка обваляти в манці.

Готові кульки відварити  по 3–5 хвилин у підсоленій воді. Після цього дістати і обваляти в панірувальних сухарях.

За бажанням можна підсмажити кульки у фритюрі – вийде ще смачніше.

Подавати гомбовці зі сметаною або йогуртом і улюбленими сезонними фруктами.

Вас це може зацікавити: Ліниві вареники з вишнею – найкращий рецепт

Рецепт найсмачніших лимонних кексів – зі сливою та глазур'ю

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист