Цей десерт надзвичайно ніжний та смачний. А ще легко готується, тому сподобається всім. Влітку, у спеку, він буде користуватися особливим попитом у родині.
4 банани
80 г арахісової пасти
1 ст. л. какао
вафельна крихта на смак
Банани очистити від шкірки, нарізати невеликими кружальцями, скласти в пакет або пластиковий контейнер і покласти в морозилку, щоб замерзли.
Перекласти заморожені банани в блендер і перебити до гладкої текстури (використовуйте потужний стаціонарний блендер).
Додати до подрібнених бананів арахісову пасту і какао і ще раз перебити в блендері.
Перекласти готове морозиво у формочки ємність та прибрати у морозильну камеру.
Дістати за 10 хвилин до подачі і прикрасити на свій смак (наприклад, вафельною крихтою).
Вас це може зацікавити: Десерт із полуниці і шоколаду: простий рецепт – вишуканий результат