Шоколадно-бананове морозиво: найпростіший рецепт смачного десерту

Цей десерт надзвичайно ніжний та смачний. А ще легко готується, тому сподобається всім. Влітку, у спеку, він буде користуватися особливим попитом у родині.

4 банани

80 г арахісової пасти

1 ст. л. какао

вафельна крихта на смак

Банани очистити від шкірки, нарізати невеликими кружальцями, скласти в пакет або пластиковий контейнер і покласти в морозилку, щоб замерзли.

Перекласти заморожені банани в блендер і перебити до гладкої текстури (використовуйте потужний стаціонарний блендер).

Додати до подрібнених бананів арахісову пасту і какао і ще раз перебити в блендері.

Перекласти готове морозиво у формочки  ємність та прибрати у морозильну камеру.

Дістати за 10 хвилин до подачі і прикрасити на свій смак (наприклад, вафельною крихтою).

Вас це може зацікавити: Десерт із полуниці і шоколаду: простий рецепт – вишуканий результат

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист