Що випити перед прийомом калорійної їжі, щоб не набирати вагу

Склянка води з яблучним оцтом врятує від накопичення жиру.

Яблучний оцет використовувався в медицині вже не одне століття. Останнім часом він став ще й популярним засобом для схуднення.

Дослідження на гризунах із ожирінням показують, що оцтова кислота може запобігти відкладенню жиру та покращити метаболізм. Позитивно вона впливає і на людей. Ті, хто вживали від 1 до 2 столових ложок оцту на добу впродовж трьох місяців, мали на 1-2 кілограми нижчу вагу і зменшений рівень тригліцеридів.

Вчені пояснюють це тим,  що надмірна кислотність в організмі пов’язана зі збільшенням ваги. Яблучний оцет збалансовує рівень кислотності, а отже, сприяє втраті ваги. Принаймні не дає їй зростати.

Крім того, він пригнічує апетит, даючи мозку сигнал, що він ситий, допомагає  організму перетравлювати та розщеплювати їжу.

А ще він знижує рівень цукру в крові та поганий холестерин, бореться з вільними радикалами і виводить з організму зайву рідину.

Деякі дієтологи радять приймати його тричі на день – перед прийомом їжі. Інші вважають, що достатньо і одного разу на добу. Головне, випити яблучний оцет перед тим, як збираєтесь з’їсти щось жирне або випічку.

Приготувати напій нескладно: у склянку з 250 мл теплої води додайте 2 чайні ложки яблучного оцту.

Смак напою може не сподобатися, але з цим нічого не вдієш. А от різкий запах вдасться «прибрати», якщо  затиснути пальцями носа.

Вас це може зацікавити: 6 побічних ефектів яблучного оцту для здоровя

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист