Що викинути перед Новим роком, щоб в оселю прийшло щастя й радість

Щоб не заважити позитивній енергії та щастю потрапити в новому році у вашу оселю, слід влаштувати генеральне прибирання й викинути все зайве.

Традиція прибирати напередодні Нового року з’явилася не просто так. На думку езотериків, таким чином можна очистити приміщення від негативної енергії, яка накопичувалася протягом року. Але дістати з усіх кутків павутиння, помити люстри і повитирати скрізь пил – цього замало. Слід позбавитися від певних речей. Розповідаємо, від яких саме.

Квитанції, непотрібні документи й папери. Усе це негативно впливає на ваше фінансове становище й не впускає в оселю фінансові потоки. А от потрібні папери грошам не перешкода.

Зіпсовані предмети. Порвана курточка, надщерблене блюдце, тріснута чашка, зіпсована техніка, до ремонту якої за рік не дійшли руки, – все це є джерелом негативної енергії. Вона вам потрібна?

Одяг, який не носите. Не обманюйте себе – позбавтеся речей, до розміру яких вже точно не схуднете. Те саме зробіть з одягом, який впродовж року не вдягали або який вам набрид. Викидати на смітник не варто – є багато людей, для яких перед Новим роком ваші джинси чи рукавички будуть як різдвяне диво. Десь поряд з вами точно знаходиться волонтерська організація, яка з радістю забере клунок з речами.

Протерміновані ліки та косметика. Таблетки, сиропи та мазі небезпечно вживати, якщо вони протерміновані. А косметика, яка засохла чи розсипалася, навряд чи додасть привабливості.  

Речі для прибирання. Тут завжди повно «кандидатів на виліт»: порвані старі ганчірки, тара з-під миючих засобів, де щось лишилося на дні… Так, доведеться трохи потратитись на нові. Але роками користуватися однією насадкою на швабру теж не можна.

Непотрібні подарунки. Цілком можливо, вам подарували цю статуетку від душі. Але якщо вона не подобається або не вписується в інтер’єр, викидайте без роздумів. Можете комусь віддати, але тільки у випадку, якщо впевнені на 100%: даритель про це ніколи не дізнається.

Спогади про колишніх. Для чого повертатися у спогадах в минуле й псувати собі настрій? Не витрачайте свій ресурс на страждання, відкрийте двері позитивним змінам!

Накопичувачі енергії. Огарки свічок, засушені квіти, амулети, які себе скомпрометували – все геть з хати!

Але найголовніше, не забирайте в новий рік сосунки, які стали для вас тягарем, поганий настрій, переживання. Сконцентруйтеся на позитиві!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист